Melidava

Externalizarea raspunderii… sau de ce si mai ales cum sa ma rog Lui

Spread the love

-Ma rog lui Dumnzeu sa-mi dea sanatate!

-OK! Da` ce-ar fi sa nu te mai milogesti sa capeti odata ce Dumnezeu ti-a dat toate cele necesare pentru a avea/ redobandi sanatatea. Haideti sa ne reamintim: 1 Corinteni 6: 19-20

„Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnzeu?”

Deci avem de la nastere tot ceea ce ne trebuie pentru o viata buna, din toate punctele de vedere.

Si atunci nu e o lipsa de respect si o prostie din partea noastra sa cerem ceea ce avem deja? De ce s-ar obosi orice constiinta absoluta sa faca inca odata ceea ce a creat deja?

-Ma las in voia lui Dumnezeu…

-Nu cumva e o fuga de raspunere si transaltarea unor frici si a indolentei intr-o zona spirituala?

NU mai cereti binecuvantare sa beti apa… Incercati sa va asumati viata si sa decideti singuri pentru voi.

-Nu avem experienta si cunostintele necesare sa decidem pentru noi…

-Cereti indrumare, asa cum a cerut si Solomon, care a cerut intelepciune. NU a cerut avere, viata lunga, etc. A cerut intelepciune… Cereti in rugaciunile, meditatiile voastre sa va dea Dumnzeu indrumare.

DA, de inrumare avem nevoie cu totii, indiferent de treapta pe care ne aflam.

Cum stim ca am primit o indrumare corecta? Din Inima, prin Inima. Inima nu minte niciodata…

Femeile simt acest lucru mai bine. Celebra intuitie feminina… Este un fapt real, femeile prin intuitie, atunci cand dau curs acestei intuitii, in 90% din cazuri fac alegeri mai bune in viata, decat barbatii care tind sa gandeasca rational. Intuitia sare etapele cunosterii rationale, dovedind, inca odata, dovedind chiar ratiunii, ca exista sfere superioare rationalului…

Nu stim ce sunt gandurile… Gandurile vin. Nu le puteti opri. Dar puteti alege sa observati gandurile. Doar atat, sa le priviti din exterior, ca un oservator, sa nu va contopiti cu ele si sa nu mergeti cu ele la drum. Apoi gandul odata observat duceti-l in inima. Filtrati-l prin Inima. Lasati Inima sa simta si sa va spuna daca gandul care „bate” la usa mintii voastre, este bun, este de folos, sau dimpotriva, ori pur si simplu e un balast redundant.

Finalmente: daca drumul pe care mergeti acum e bun, veti vedea rezultate si in plan fizic, daca despre sanatate e vorba. Daca ceea ce faceti acum, nu conteaza ce, post negru, 1000 de matanii, spovedanie in fiecare saptamana si impartasanie, taina Sf. Maslu, meditatii conduse, colaborare cu diversi terapeuti spirituali, daca toate acestea nu dau rezultate, NU cred ca sunteti pe drumul cel bun.

Cu o singura exceptie probabil, situatie pe care o intalnim tot mai des, din pacate, oameni care practic si-au trait viata, au 80 de ani si se tem de moarte…

Secularizarea vietii sociale, confiscarea vietii spirituale la care achiesam din frica de ridicol, individualisum, compromisurile zilnice pe care le facem materialului, usuca si micsoreaza sufletul, reduc constiinta apartenentei la metafizic, la Unitate in Spiritual.

NU exista sanatate, viata buna si implinire personala, pe termen lung, fara o viata spirituala care sa mearga pe drumul Pacii si al Iubirii.

 

 

 

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *