Melidava

Oncologie versus pacient

Spread the love

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Cancerului 4 Februarie, un fas…

Multi oameni se implica pentru constientizarea, etc.” Si cam atat. Concret? Zero!

Nici macar o informare corecta, cu atat mai putin o solutie.

Epidemia globala de cancer isi are originea in vaccinarea antipolio din 1956 cand a fost folosit pentru producerea vaccinului tesut renal de maimute purtatoare de virus simian 40 (SV40). Virusul se transmite de la mama la fat. Peste 100 de milioane de americani vaccinati, intre 10 si 30 de milioane cu vaccin contaminat cu SV40.

https://infectagentscancer.biomedcentral.com/articles/10.1186/1750-9378-2-13

Fapt recunoscut si de CDC in 2011 intr-un document publicat pe site-ul lor si pe care l-au retras in 2013… Vaccinare antipolio s-a facut desigur si in alte tari, nu doar in SUA. America a fost si este un mare furnizor de vaccinuri in lume. Pe langa asta furnizeaza si tehnologie si know how. Foarte probabil multe dintre vaccinurile antipolio din lume au realizate dupa aceeasi “reteta” si au venit la pachet cu SV40.

Cercetarile platite de guvernul american concluzioneaza ca nu se poate face nici o legatura intre contaminarea vaccinului antipolio cu SV40 si numarul in continua crestere a cazurilor de cancer dupa anii 1960. Cercetarile unor organizatii neguvernamentale arata contrariul. Va suna cunoscut?

Monkey

Vaccinul a fost produs la insistentele opiniei publice care a cerut masuri urgente in urma unei adevarate epidemii de poliomelita… Situatia epidemiologica a fost reala. Insa originea ei a fost, cumva printr-o totala si nefericita coincidenta, legata de zonele in care a fost utilizat fara discernamant (oare?) DDT, generos distribuit pe culturi si nu numai, din avioane… Va suna cunoscut?

https://www.google.com/search?q=DDT+sprayed+on+humans&sa=X&ved=2ahUKEwj7jeebloH9AhXggf0HHVu3BiEQ1QJ6BAhAEAE&biw=1422&bih=604&dpr=1.35#fpstate=ive&vld=cid:9a644610,vid:CUDVuugQmxE

Buuun… si acu` ce ne facem? Dintr-un motiv sau altul am facut cancer, vaccinat sau nevaccinat ne-am imbolnavit de boala secolului. Mergem la doctor, ce sa facem? Corect! Doctorul o sa va propuna tratamentul clasic: operatie daca se mai poate face. A devenit si asta o optiune rara pentru ca tot mai multi pacienti sunt diagnosticati in stadii avansate, tot mai avansate, neoperabile. Chimio-terapie, care daca este suportabila, da poate sa ofere o sansa in plus. Si radio-terapia, care poate fi si ea utila in anumite situatii, dar are de multe ori efecte adverse mai severe decat chimi-terapia. Interferon, tratamente hormonale, cortizon.

Pacientii diagnosticati si ei cu cancer au vazut in familie, sau cercul de cunostinte bolnavi tratati cu mijloace conventionale si cunosc suferinta si lipsa de speranta pe care o ofera medicina conventionala. Si atunci incearca “naturiste”…

Intrebati-va medicul oncolog, hematolog daca este de acord. 90% vor spune: “NU care cumva sa folosesti naturiste ca la mine nu mai ai ce cauta!”

In peste 25 de ani de preocupare in domeniu am reusit sa vad si medici oncologi bolnavi de cancer… Care au ales in primul rand sa se trateze in strainatate. Si in al doilea rand, da, au folosit naturiste pentru a combate efectele adverse ale medicinei conventionale. De unde aceasta dubla masura? Uneori dintr-o experienta nefericita pe care au avut-o cu pacienti sedusi de fel si fel de sarlatani. Sau de produse cu pretinse efecte anticancerigene care s-au dovedit a fi un fiasco. Sau de cele mai multe ori din ignoranta, pentru ca in scoala romaneasca de medicina NU se invata nimic despre plante medicinale, produse apicole, homeopatie, acupunctura. Exista o scoala post-univeristara care ofera in urma unor cursuri modulate, pe ani de zile, o competenta in disciplinele de mai sus. In vreo 10 ani de existenta au fost emise peste 500 de astfel de competente, diplome, dar de practicat, practica cu adevarat o mana de oameni. De unde lipsa de informare a celor interesati.

representation of the daily life…

E de bun simt daca nu cunosti, sa spui: “nu stiu”. Doare? Daca nu cunosti, taci… Unii mai spun si ca nu sunt studii. De unde stiti? Ati umblat prin lume, ati fost pe la congresele si conferintele unor societati in domeniu? Nu numai ca sunt studii, mai mult decat atat. Exista o reala preocupare in crestere fata de produsele naturale in general si fata de produsele apicole in special. Macar faceti-va timp si cititi articole din publicatii de stiinta online unde o sa regasiti aceste studii stiintifice.

In zilele noastre produsele apicole sunt redescoperite ca o sinteza a ceea ce ne poate oferi natura mai bun si mai accesibil.

In timp am vazut sute de cazuri in care din disperare pacientii bolnavi de cancer sau leucemii si limfoame au utilizat produse apicole, plante medicinale. Cei mai multi s-au simtit mai bine, unii dintre ei nesperat de bine, pana cand au ajuns sa vorbeasca despre asta cu doctorul lor oncolog / hematolog. Care le-a interzis sa foloseasca “naturiste” in general si produse apicole in special. Dupa care, intr-o oarecare perioada de timp, din nou pacientii respectivi s-au simtit rau, si s-au prezentat la doctor. “Vezi?” au spus doctorii, “de la naturiste ti se trage”…

Te duci la doctor pentru ca te simti rau. Doctorul iti da in oncologie sau hemato-oncologie un tratament care te face sa te simti si mai rau… Cumva iti deschide Dumnezeu mintea si calea si gasesti pe unii care iti recomanda ceva ce-ti face bine. Te sfatuiesti cu doctorul tau, iti interzice sa iei lucrurile care te-au facut sa te simti mai bine. Cuminte te supui, ca nu degeaba o fi facut facultate doctoru`, o fi stiind el ce spune… Nu mai iei produsele care ti-a facut bine si intr-o saptamana, doua, te simti din nou rau. Oare “naturistele” sunt de vina sau doctoru` tau?

Gabriel-Silviu Aosan

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *