Melidava

Cea mai simpla forma de meditatie care va poate ajuta sa va gasiti linistea

Spread the love

Sunt multe metode de a face meditatii eficiente. Ce inseamna eficient in acest domeniu? Sa se vada ceva si in plan fizic. Daca nu se vede nimic si in plan fizic ce faceti Dvs, ghidat sau ne-ghidat, nu produce rezultate.

Cea mai simpla si foarte eficienta metoda de a va calma diareea mentala este sa va retrageti intr-un loc in care sa va simititi confortabil si sa respirati constient. Puneti un cronometru, incercati sa va pastrati in aceasta stare cat puteti. Urmariti-va respiratia, vizualizati-o, cum intra aerul cand inspirati, cu iese aerul cand expirati.

NU complicati lucrurile cu imaginea aerului ca lumina sau energie, cu un anume tip de respiratie, etc.

Sunteti la inceput, faceti lucruri simple.

Lasati mainile sa se odihneasca pe picioare iar palmele tineti-le in sus. Nu e indicat sa va atingeti degetele de la maini, ca si in clasica „imagine” despre postura meditatiei. E posibil ca la un moment dat daca veti obtine o liniste interioara sa simtiti furnicaturi in palme. Nu va speriati, e normal. Mainile Dvs. recepteaza o energie universala. Credeti sau nu…

Perseverati, Faceti aceasta meditatie odata pe zi. In timp linistea interioara si timpul petrecut fara ganduri va creste. Evitati sa faceti meditatia daca sunteti obositi, pt ca veti adormi. Nu ca n-ar fi bine, dar nu acesta e scopul. Mintea trebuie sa fie vigilenta, dar orientata strict, ca si un cal cu haturi, spre o singura directie. Observatia respiratiei constiente.

Verificati pe cronometru (silentios) cum acest timp va creste de la o saptamana la alta.

Banal? Poate, da` si roata a devenit banala, dupa ce a fost inventata…

Succes!

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *