Melidava

Pace Pentru Sanatate

Spread the love

Ne-au intrebat multi ce semnificatie si daca are legatura cu razboiu` de la granita.

N-are legtura directa cu nici un razboi. E de mult pe produsele nostre. Are legatura cu pacea interioara.

Avem de departe cele mai bune rezultate in SM, uneori chiar si in SLA, in oncologie si hemato-oncologie. Fara vreo modestie! neproductiva si pentru pacienti si pentru noi. E realitatea certa. Pe care pas cu pas, an dupa an o demonstram cu rezultate verificabile. Medicina bazata pe dovezi, nu?

Pentru ce cele mai bune rezultate le-am obtinut in SM, practic am resuit sa demonstram ca aceasta boala declarata incurabila poate fi tratata, in anumite conditii. In ce conditii? Nu e nici o smecherie, nici o portita de scapare pentru vreun esec. Conditiile necesare dar nu si suficiente, mai ales daca sunt bolnavi care si-au acceptat boala lor, soarta lor, sau chiar sunt asa usor satisfacuti si comozi pentru ca toate lumea se invarte in jurul lor…;  daca sunt multumiti si complacuti cu situatia lor, ei bine conditia NECESARA dar nu si suficienta este de a dobandi o stare de liniste si pace interioara. Cei mai multi dintre bolnavii sus enumerati vin catre noi recunoscand in proportie de 90%, faptul ca sunt constienti ca starea lor de nesanatate are legatura cu stresul psiho-emotional, si / sau cu stresul intelectual, sau stresul fiziolpgic, prea multa munca, mancare prea proasta si odihna insuficienta. Si atunci pentru a obtine rezultate este nevoie de liniste interioarara, ceea ce am denumit simplu, fara pretentii, Pace Pentru Sanatate!

Cum se poate (incerca) sa obtinem acasta, ramane pentru altadata.

Sarbatori cu Sanatate si Lumina!

 

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *