Melidava

Sarcom ca al meu ati mai tratat? Leiomiosarcom tratament de succes, documente medicale relevante

Spread the love

Sotia mea e medic de 30 de ani. De mai bine de 25 de ani o ajut in activitatea ei. Sincer, nu stie sa-si vanda marfa… Vorbim mai putin despre munca noastra, pentru ca nu avem suficient timp pentru asta. Si asta e o gresala… Si atunci primim intrebari ca cea de mai sus: „sarcom ca al meu ati mai tratat?”

O doamna care se declara „naturista”, pana la pandemie „numa` cu doTerra eram”, convinsa de medicina stiintifica si-a infipt trei Pfizer ca sa nu faca un covid grav pe care ulterior l-a si facut si acum se plange ca are un sarcom Ewing.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ewing_sarcoma

Si acu` ne intreba pe noi, daca un sarcom ca al ei am mai tratat. Da, am tratat.

Ne scrie un domn Sorin C.

Sorin C sorin.c@gmail.com

Fri, Jun 3, 2022, 12:52 PM
to me

„Buna ziua doamna doctor Aosan!

Am fost pacientul dvs cu un osteosarcom pe vreamea cand inca erati in judetul Timis.

Va scriu acum pentru fosta mea sotie care are un cancer de piele cu metastaze la creier….”

O sa-i cautam fisa si o sa facem o prezentare… Pana atunci iata un leiomiosarcom, chimio-tratat, in paralel cu tratament naturist complementar, conceput mai intai de doctorii de la Nova Vita Serbia si apoi preluat de noi.

Ab initio: trebuie spus ca sansele de a trata un astfel de cancer la un pacient cu comorbiditati serioase, obezitate, diabet si varsta inaintata sunt foarte mici. Lucru pe care comisia medicala de la Institutul Oncologic din Cluj l-a comunicat apartinatorului cu care am tinut legatura, dr. ing. Florin S. Norocul pacientului a fost ca ginerele lui sa fie doctor inginer in biochimie si biotehnologii si sa aibe suficienta cunoastere medicala pentru a estima corect lipsa de sanse a pacientului prin mijloacele medicinei conventionale, dar sa aibe si deschiderea necesara petru o medicina naturista propusa si condusa de un medic cu competente reale in acest sens.

Finalmente trebuie spus ca doar un tratament naturist nu credem ca ar fi condus la vindecarea pacientului. Nu pentru ca asta nu s-ar putea… Ci pentru ca tratamentele naturiste nu sunt realizate holistic de fapt. Ele se adreseaza in 90% din situatii doar biologicului. Folosesc doar biochimia, incercand sa trateze cancerul utilizand diverse remedii care au actiune antitumorala, fara insa a merge insa la originea problemei. Ce, cine a deprimat sistemul imunitar in asa fel incat acest proces neoplazic sa prolifereze? Si astfel sunt neglijate aspectele psiho-emitonale, care sunt responsabile, dupa parerea noastra, in proportie de 90% de declansarea acestor procese. Sigur poate pe un fond pre-existent, pregatit de pacienti prin stilul de viata. Dar „trigger”-ul / declansatorul este o problema psiho-emotionala severa… Neglijarea ei, sau tratarea cu nepasare, dupa proverbul care aici nu se adevereste, timpul le vindeca pe toate, conduce la o rata de succes mai mica atunci cand se folosesc mijloace „soft” in oncologie, cum sunt tratamentele naturiste.

Mai jos situatia pacientului, explicata, documente medicale in subsol, comentariile si precizarile vin in completarea documentelor medicale scanate din fisa, prin eliminarea unor antete, semnaturi, parafe, etc.

Ca atare avem rugamintea de a parcurge spatiile albe, care sunt urmarea a unor decupaje, pentru a regasi textul in subsol. Nu suntem cei mai priceputi la prelucrarea foto… Poate mai bine…

Revenind, In Decembrie 2006 pacientul M. Vasile se prezinta la urgenta pentru durere severa intercostala si dificultati de respiratie. Ecografia pune in evidenta formatiune tumorala in zona mediastinala.

Bilet de iesire / transfer la 15.12.2006

Biopsia confirma ca este vorba de un sarcom, mai precis un leiomiosarcom.

Scrisoare medicala din 29.12.2006 lipezeste lucrurile in ceea ce priveste diagnosticul si starea generala:

In urma acestui diagnostic ginerele lui M. Vasile cere ajutor pe un forum, azi  inexistent, pe site-ul netmedic.ro

Epicriza – scrisoare medicala din 10.01.2007: formatiune tumorala mediastinala, confirmata histopatologic

Formatiunea mansoneaza aorta, inoperabila, se trece la chimio-terapie, se administreaza din 18.01.2007 ciclul 1 cu Vepesid, Ifosfamida si Mesna, a se vedea epicriza din 22 Ian. 2007

Epicriza – scrisoare medicala M. Vasile 22.01.2007

 

Epicriza – scrisoare medicala din 13.02.2007 vorbeste despre ciclul 2 cu Vepesid, Ifosfamida si Mesna, bine tolerat (gratie tratamentului naturist pe care a inceput sa-l faca din chiar timpul ciclului 1)

In imaginea de mai jos sunt doua rezultate ale investigatiei imagistice CT din 9 Martie 2007 in care se vorbeste despre reducerea moderat dimensionala a formatiunii tumorale fata de investigatia din 12.12.2006 si in 06.06.2007 se vorbeste despre faptul ca formatiunea nu a evoluat si isi mentine dimensiunile, lucru care va mai fi constatat inca odata in Septembrie 2007

Apoi ciclul 3 din 9 Martie 2007, a se vedea Epicriza – scrisoare medicala din 14.03.2007

Buletinul de examinare CT din 11.09.2007 confirma situatia nonevolutiva a formatiunii tumorale care anterior scazuse usor dupa primele doua cicluri de chimio-terapie. Al treilea ciclu nu a mai avut acelasi succces…

Si BINGO! dupa inca trei luni de tratament naturist, pe fondul faptului ca pacientul a si capatat incredere in el si in tratamentul pe care il face, concluzia: „Nu se constata mase tumorale mediastinale sau pulmonare”

Situatia se mentine in 1.04.2008: „Nu se constata modificari tumorale” si in 29.07.2008: „Fara aspecte de recidiva tumorala”

Finalmente in 2 Martie 2010: „Fara aspecte evolutie toraco-pulmonare” vis-a-vis de diagnosticul avut, consmnat in fisa, sarcom mediastinal.

Deci se poate trata un sarcom fara operatie, la un diabetic, la 70 de ani?

Da, se poate!

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *