Melidava

ing. Gabriel Aoşan

Seminar 1 „Apiterapie altfel”, Bucuresti, 25 Mai 2019

Spread the love

Seminar Apiterapie altfel
NUTRIMENTE SI INGRIJIRI PRINCIARE DE LA ALBINE
Bucuresti, 25 Mai 2019
Lector Dr. Cristina Aosan

Scoala de Sanatate Melidava va propunem tuturor celor care indragiti calea naturala pentru sanatate, o intrevedere interactiva, instructiva si presarata cu gusturi apicole, povestiri adevarate si multa invatatura ALTFEL decat cea obisnuita, despre:

1. Laptisorul de matca – hrana reginei stupului
2. Apilarnilul – dinamism din stup, inventat de un roman
3. Energia stupului – frecventa vindecatoare

ALTFEL pentru ca ne axam abordarea pe practica, pentru ca cercetam in viata stupului de ce apicolele sint grandios de benefice, pentru ca vorbim din experienta personala ci nu din lecturi, pentru ca ne place sa va surprindem cu lucruri folositoare pentru fiecare zi, pentru ca discutam subiectele care va intereseaza, ci nu doar unul singur vorbeste iar ceilalti asculta cuminti, incat la incheiere veti stii cum sa le folositi pentru sanatate, dinamism, frumusete.

Lector: dr. Cristina Aosan
membru in Comisia de Apiterapie a Apimondia, membru in comisia de medicina alternativa a Ministerului Sanatatii, formator api-fito-aroma-terapie

Despre ce discutam
• laptisorul de matca si apilarnilul – nutrienti functionali regeneratori, principii Rasayana, surse de enzime si coenzime, vitamine, substante bioactive
• semnificatii, proprietati
• utilitate in viata de zi cu zi, pentru intretinerea sanatatii, imunitatii, tineretii
• utilitate cosmetica, aplicatii in patologii

Ce probam practic
• in paralel cu discutiile, veti vedea, mirosi, atinge, gusta produsele apicole din tematica, atat crude neprelucrate, cat si derivate ale lor
• aplicatii cosmetice – masca de fata cu laptisor de matca in mixtura cu miere precedata de pilling cu mixtura vegetala; masca de fata cu Apilarmel

Program
– 08.45 – 09.00 Honey welcome
– 09.00 – 11.00 Partea 1
– 11.00 – 11.30 Honey-tea break
– 11.30 – 13.30 Partea 2
– 13.30 pranzul cu preparate chinezesti daruit de Wu Xing Mancare chinezeasca

Locul de desfasurare: Club 99, Bd. Dacia 99 (vis-a-vis de Piata Spania)

Multumim pentru generozitate sponsorilor nostrii, Wu Xing – Mancare chinezeasca si Club 99, datorita carora contributia Dvs e redusa la 100 lei.

Inscrierile se fac până în 22 Mai, la cristina.aosan@gmail.com Veti primi o factura, in baza careia achitati in contul indicat.

Pentru datele de 8 Iunie si 22 Iunie pregatim inca doua seminarii despre celelalte produse ale albinelor, in aceeasi formula organizatorica si aceeasi locatie. Vom reveni cu detalii.

Va asteptam cu drag !

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *