Melidava

Pensionar = asistat social sau actionar al Statului Roman?

Spread the love

Ma intriga obtuzitatea partidelor de opozitie care nu vad ceea ce este limpede ca lumina zilei, pentru orice om liber, eventual si cu gandire antreprenoriala. Pensionarul NU este un asistat social. Ci un actionar al statului.

Oamenii acestia au finantat statul cu bani in fiecare luna. Cei care doresc sa rezolve problema pensionarilor si a sumelor de bani pe care acestia le merita, trebuie sa infiinteze un fond de pensii de stat, entitate juridica separata, in care banii varsati de fiecare sa fie vizibili si disponibili oricand dupa o anumita varsta. Ar fi cu totul si cu totul altceva. Politicienii corupti nu si-ar mai putea baga mainile in banii pensionarilor.

E greu oare ca printr-o lege sa infiintezi un fond de pensii de stat din care acesti bani sa nu mai poata fi furati?

Iar pensiile speciale se pot rezolva usor, de fapt. NU prin noi legi care sa reglementeze alte legi si care sa fie ciuruite de judecatorii curtii constitutionale. Simplu: prin desfiintarea legilor care le-au dat acestor oameni bani nemeritati. Nemeritati pentru ca nu sunt obtinuti prin contributivitate. Simplu, lege, articol unic, prin prezenta se desfiinteaza legea nr din data. Ce-o sa zica curtea, ca parlamentul nu are dreptul sa desfiinteze o lege?

Dispute sterile, un drept castigat… O suma de bani acordata prin lege NU este un drept castigat, este un abuz si o ilegalitate constitutionala. Un drept castigat este o suma cuvenita obtinuta in urma contributivitatii.

Deci de fapt e simplu de rezolvat aceasta problema, daca s-ar dori cu adevarat.

Partidul Pensionarilor care ar putea fi cel mai puternic partid din tara asta, nu vede acest lucru?

Stati intansi cu mana la pomana? Va meritati soarta…

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *