Melidava

Absenteismul electoral in democratura

Spread the love

Noi nu traim intr-o democratie ci intr-o democratura. Intr-o democratie autentica exista o oferta electorala reala.

Intr-o democratura oferta electorala este falsificata din start. Uitati-va la struto-camila PNL-PSD. Ati votat cu PNL, a castigat PNL, nu-i nici o problema, guverneaza PSD. Si viceversa.

Falsificarea ofertei electorale este opera organizatiilor secrete.

Mi-e teama ca AUR va fi o dezamagire la fel ca si PPDD (cine-si mai aduce aminte…). Sa obti 1% la locale si 8% la generale, e nevoie de un urias suport al unor organizatii secrete. Si cand l-am auzit pe Simion ca Statul Roman a furat cetatenia a 800 de mii de evrei, am cam inteles cum stau lucrurile.

O fi doamna Sosoaca altceva decat un Vadim cu fusta? Ramane de vazut…

De aici si absenteismul justificat al oamenilor. Cu cine sa votezi?

De unde si nevoia autoritatilor sa ne indemne la vot, ca sa le legitimam puterea asupra noastra…

La televiziuni auziti in permanenta fraza ca orice padure isi are uscaturile ei. Asta vis-a-vis de clasa politica. Complet fals, in clasa politica pe care o avem noi azi, greu mai gasesti un om integru si cu bune intentii. Restul sunt acolo pentru a face o afacere politica, pe care eventual s-o lase si mostenire.

Uitati-va unde am ajuns. Suntem nu tara ci neamul cu cea mai mare emigratie, fara un conflict la vedere, cald. Asta inseamna ca prin clasa noastra politica se poarta un razboi impotriva noastra… Nu e logic?

Suntem singura tara din lume care si-a platit datoria la Banca Mondiala. Am trimis un tezaur la Moscova si unul la Londra. Ne-am vandut bancile si petrolul pe nimic. Nu e clar ca am pierdut un razboi pe care cei mai multi dintre noi nici nu l-am constientizat si acum suntem spoliati ca neam si tara printr-o clasa politica tradatoare?

E bun oare acest sistem politic, pluripartinic, in care intre vointa oamenilor si putere se interpun niste partide care nu sunt democratice in interiorul lor si care se pun de-asupra legii prin fel si fel de tertipuri.

Nu a fost Ordonanta 13 emanatia acestei clase politice? Nu e limpede ca suntem impartiti in doua, oamenii de rand, carora li se refuza si dreptul la viata si specialii care traiesc pe spinarea noastra?

Vi se pare ca aveti voi si copii vostri un viitor intr-o astfel de societate?

Etichete

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *