Melidava

ZONA ZOSTER TRATAMENT NATURIST

Spread the love

Intalnim destul de des suferinta mai ales la pacientii oncologici, imunocompromisi (urmare a tratamentului conventional). Dar poate apare si pe fond de stres psihic, psiho-emotional, stres fiziologic, intoxicatii medicamentoase severe, la varstnici, mai precis la toti cei cu imunitate scazuta.

Tratamentul e simplu si eficient: propolis in produse de calitate, in doze adaptate. Va recomandam Propolis mielat sau tinctura de propolis de la Melidava, ori un alt produs cu propolis de calitate. Minimum 2 ml Propolis mielat la 10 Kg masa corporala, administrat in 3 prize. Exemplu: la 70 Kg masa corporala am dat si am obtinut rezultate cu 3 X 5 ml pe zi, ideal inainte de mese cu 15…20 minute. Au fost insa si situatii, mai ales la cei care nu sunt la prima imbolnavire, cand am dat dublu adica 6 X 5 ml Propolis mielat. Daca doriti neaparat un produs fara alcool puteti folosi Propolis esenta, dar in doze duble. E un produs bun, dar mai putin eficient ca si tinctura clasica sau Propolis mielat. Va spunem din experienta.

Propolis mielat - Melidava

Propolis mielat – Melidava

Local pe piele acolo unda apar eruptii dureroase pe traiecte nervoase, tamponari locale si masaj usor cu Propolis mielat / tinctura de propolis, fara sa mai puneti pe tampon de vata, pt ca se pierede inutil o parte din produs, direct local, sau pe degete si aplicat local.

Tinctura de propolis - Melidava

Tinctura de propolis – Melidava

Se poate completa intern cu ceai de coaja de salcie decoct ca si antiinflamator natural. 2…4 cani pe zi. Plantele utilizate pentru a prepara ceai pot fi si ele utilizate local ca si cataplasme.

Poate fi de folos Ketorol ca si anti-algic si anti-inflamator in doze mari. La un adult poate fi si de 3 sau chiar de 4 ori cate 2 pastile. Chiar daca la farmacie va spune altceva. Nu sunt probleme pt o perioada scurta.

Tratamentul poate dura 7….14 zile.

Ulterior pentru a nu repeta aceasta problema de sanatate aveti nevoie de suplimentarea alimentatiei cu orice nutrient functional. Adica cu orice produs declarat ca aliment sau supliment care va si hraneste… Nu e facut doar pentru gust, sau nu vinde doar o idee. Bio-ultra-extra-super-kalifragilistic.

Dintre acestea potrivit opiniei noastre produsele apicole sunt cele mai bune, mai concentrate, cu efectul cel mai prompt.

Odihna suficienta si o gandire, hai sa-i spunem, pozitiva. Liniste sufleteasca, incredere intr-o forta interioara care va poate vindeca, meditatie, rugaciune, incredere in Dumnezeu, orice va poate ajuta sa puteti trai o viata mai senina.

Toate cele Bune!

 

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *