Melidava

DIAGNOSTICAT CU SM, SPORTIV ALERGARE SI MARATON (SI SAU MAI ALES) PE SCHIURI

Spread the love

In opinia medicinei stiintifice daca prezinti leziuni demielinizante pe creier si / sau coloana ai fie SM, scleroza multipla, sau scleroza in placi, sau leuconevraxita trei nume pentru aceeasi problema de sanatate; fie esti bolnav de boala demielinizanta, sindrom demielinizant, daca se exclude Lyme sau borelioza.

Daca ai SM si esti inca pe picioarele tale si ai venit la nenea doctoru` neurolog si speri intr-o solutie medicala stiintifica care sa te salveze, nu-i asa, ti se explica fara menajamente ca o sa ajungi in scaun cu rotile in 5…10 ani, sau chiar mai repede. Neaparat trebuie sa treci pe un tratament, care ce-i drept nu te vindeca, nici nu stim daca te ajuta, dar trebuie neaparat sa faci tratament. De ce? Pentru ca avem un program national si mai ales pentru ca e gratuit!

Mai jos fotografii cu un roman de-al nostru, rezident in Danemarca, om destept si inimos, care face un tratament naturist simplu si eficient din 2017 si care diagnosticat cu SM face sport de intretinere dar si competitii in scopt caritabil, 100 Km maraton pe schiuri pentru strangere de fonduri in folosul unor copii  bolnavi.

Cum e posibil: cu o gandire pozitiva, cu grija la mancare si odihna si cu produse apicole de calitate. Simplu!

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *