Melidava

DE CE SCLEROZA MULTIPLA NU ESTE O BOALA INCURABILA

Spread the love

Scleroza multipla, scleroza in placi sau leuconevraxita trei denumiri pentru aceeasi boala considerata incurabila de catre medicina conventionala, dovedita cu adevarat a fi curabila de catre medicina naturista…

Abordare gresita medicina conventionala (MC): boala autoimuna.

Abordare corecta medicina naturista (MN): boala degenerativa, cu o componenta autoimuna, ca ultima veriga a unui intreg lant de probleme de sanatate cu origine in stresul pisho-emotional si fiziologic.

Medicatie gresita MC: imunomodulatoare care de fapt urmaresc indiferent de modul de actiune si substanta activa imunosupresare

Tratament corect MN: produse cu efecte reale regenerative, evaluare si tratament stres, extrem de rar in cazul unor intoxicatii cu mercur sau metale grele, o detoxifiere, eliminare, prin diverse metode.

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *