Melidava

Toader Cantauz cel mai bun pacient

Spread the love

In 25 de ani de activitate alaturi de sotia mea, medicul Cristina Aosan, am vazut pacienti fara sanse care traiesc si in ziua de azi si pacienti care ar fi avut toate sansele sa supravietuiasca unei afectiuni oncologice sau hemato-oncologice, dar carora li s-a facut de mult parastas de 7 ani, din pacate.

Diferenta o face psihicul omului. Noi furnizam o experienta medicala. Dvs. alegeti sa o folositi sau nu, alegeti sa luptati pentru viata Dvs sau sa va lasati prada gandurilor negre. Noi nu avem cum sa interveni altfel decat cu un gand bun si un sfat care vine din experienta despre ce ar trebui facut si din aceasta perspectiva.

Domnul Cantauz cu un limfom, cu o tumora la stomac ce depasise peretii stomacului, operat, cu speranta de viata o luna, chimio-tratat, a fost pacientul caruia consatenii din Periam il intrebau: „Toadere am auzit ca ai cancer. E adevarat? – Da, le raspundea Toader al nostru… – Si poti dormi noaptea, insistau consatenii?

-Pot! Cand dorm eu, doarme si canceru`!” Genial! Si asta l-a salvat, cu siguranta. Pt. ca aceleasi remedii bune, care in esenta constau din propolis, zeolit – o noutate atunci, in 2006 in Romania, polen, miere si laptisor de matca, le-au consumat si altii, cu sanse mult mai bune si care azi nu mai sunt printre noi, de mult.

Urmariti va rog filmuletul de mai jos:

CANTAUZ

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *