Melidava

TENSIUNEA MEA NU RASPUNDE LA TRATAMENT… CE SA FAC?

Spread the love

Foarte multi oameni se plang de la o vreme ca tensiunea lor arteriala nu mai raspunde la tratament.

Schimba medicatia, merge o luna, doua, apoi din nou au tensiune mare.

Se culca cu tensiune 13 cu 8 si se trezesc cu 15 cu 9… De ce?

Trei motive mari si late:

-primo: medicamentele din ziua de azi sunt mult mai slabe calitativ, pe romaneste mult mai proaste, decat cele de pe vremuri. Medicina de azi NU se mai face pentru santatea oamenilor, se face pentru bani. Ca atare e posibil ca substantele active sa nu mai fie la fel de bune calitativ, sau sa nu corespunda cantitativ.

Acesta este poate si unul din motivele pentru care azi pentru hipertesiune arteriala se dau 5…6 medicamente, iar pe vremuri se utilizau 2…maximum 3. Cei care lucreaza in domeniu stiu foarte bine acest lucru. Cum a devenit posibil?

-secundo: intoxicarea cu grafen creste valorile D-dimeri si fibrinogen. Sangele devine mai „vascos”, inima este suprasolicitata.

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/protectie-in-caz-de-intoxicatie-cu-oxid-de-grafen/

-tertio: si poate cel mai important, probleme psiho-emotionale severe, nerezolvate. Framantari interioare, recunoscute sau nu, contientizate sau nu pentru importanta lor pentru sanatate, exprimate / lasate sa se vada sau nu. NU este normal ca dupa o perioada de odihna sa va treziti cu tensiune mai mare. E la mintea cocosului ca e o problema. In lipsa efortului fizic ce oare poate solicita inima? Exact acele probleme de suflet, de inima, de care se povesteste din batrani si care ies acum la iveala si capata si denumire stiintifica: stres psiho-emotional sever. Sunt fie frici, suparari, ura, insatisfactii, nemultumiri, frustrari, toate acestea daca nu sunt rezolvate, creaza probleme cardio-vasculare. Dar atentie: acesta este doar un inceput…

Medicatia antihipertesniva, de fluidizare a sangelui, de reglare a pulsului o sa va ajute doar o vreme. Ulterior o sa fiti nevoiti sa o tot schimbati, rotiti, alternati, fara prea mare succes.

Va recomandam: tratament cu Esente Florale Bach, metoda Calatoria a lui Brandon Bays, metoda lui Dr. Eric Pearl, vindecarea reconectiva; sau  mers la psiholog, psihiatru daca e nevoie; si desigur spovedanie si  impartasanie pentru cei credinciosi.

Orice metoda veti alege daca da rezultate acest lucru trebuie sa se vada in valorile stabilizate ale tensiunii. Daca nu se vad rezultate in acest plan, atunci metoda propusa nu vi se potriveste, nu a dat rezultate. Cautati altceva. Cautati si in inima si sufletul Dvs. …

Sanatate!

SONY DSC

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *