Melidava

Zeolit

Zeolit pulbere: cum si de ce se administreaza?

Spread the love

August 2005, Serbia, Belgrad, Nova Vita.

Suntem invitați alături de prof. dr. Copotoiu, rectorul de atunci al universității din Targu Mures să vedem un spital privat care trata cazuri oncologice și hematologice cu produse naturiste in paralele cu abordarea convențională, chirurgie, chimio-radio și cortico-terapie, sau terapie hormonală.

Caz concret: cancer pulmonar cu celule mici tratat până la vindecare, în perioada de supraveghere de 5 ani. Un alt caz prezentat o tânără cu leucemie care a sosit în comă, cu tratament prin administrare rectală, scoasă din comă, ulterior tratament per os (per oral), cu plan de tratament în paralel cu chimioterapie de salvare, vindecată, în perioada de supraveghere.
Cazuri absolut impresionante care ne-au determinat să deschidem o colaborare soldată și cu rezultate dar și cu un gust amar. Da! Tratamentele aplicate erau de mare eficiența, însă lăcomia partenerilor sârbi a stricat tot ce-a fost bun în acest demers medical. Totuși am rămas cu ceva, anume cu cunoașterea efectelor senzaționale ale zeolitului.

Zeolit

Zeolit

Utilizat în protocolul de tratament al cancerului
Când am vorbit cu medicii și mai ales cu proprietarul spitalului, trecut la cele veșnice între timp (infarct miocardic), am realizat că știam mai multe despre plante medicinale și produse apicole decât colegii sârbi, dar ei obțineau rezultate cu mult mai bune decât obțineam noi. Ilie Tudor de la Formula As a prezentat pe dos lucrurile astea, spunând în 2006 că sârbii sunt cu 10 ani în urmă în ceea ce privește naturismul, pentru simplu motiv că pacienții sârbilor mâncau carne la masă. Fiecare cu ce-l doare…
Diferența între rezultatele noastre și ale sârbilor era dată de prezența în protocoalele lor terapeutice a zeolitului. Noi foloseam argilă și rezultatele erau mai slabe. Sârbii foloseau zeolit pe lângă produsele apicole cu efecte cunoscute (inclusiv lăptișor de matcă în cancer…), și rezultatele lor erau net superioare.
Primul nostru pacient în Ianuarie 2007 o doamna cu un cancer de sân, urmare a unui traumatism, accident de mașină, neglijat, cu prezentare tardivă la medic, metastazat pulmonar și hepatic, cașectică când s-a prezentat la noi, incapabilă să urce scările până la etajul 1… A stat în spital 23 de zile și a mai făcut tratament acasă încă o lună. La plecarea din spital și-a verificat starea generală urcând și coborând de două ori scările până la etajul doi al imobilului în care se afla unitatea.
A supraviețuit încă 5 ani, încercând alte diverse tratamente naturiste…

Decredibilizarea unui produs de excepție
Apoi au fost trei articole consecutive an după an, care au adus și bucurii și necazuri din pricina faptului că prioritar pentru partenerii sârbi era profitul și nu satisfacția pacienților. O dezamăgire în plan uman, dar un enorm câștig medical.
Zeolitul poate să facă diferența între viață și moarte în oncologie și hematologie. Am văzut în Serbia pacienți care mergeau singuri să-si facă chimio-terapia, și de acolo se deplasau cu mașina acasă, la volan. Aici la noi, mai trebuie doi să te proptească.
A urmat apoi dezmățul zeolitic al lui Ilie Tudor de la Formula As și dr. Cătălin Luca (sanatate trup și suflet), și al altora care au , și pe piața au apărut fel și fel de inovații având drept scop în primul rând profitul. Așa a apărut zeolitul silicic (zeolitul este un silicat de la origine…), zeolit activat în piramidă, zeolit dublu activat, activare tribometrică, nanozeolit, biozeolit, zheolit, zeolit solubil, zeolit cu ioni de argint, zeoliți cu arome diverse (fără glumă), etc. Eforturi de marketing pentru a prinde o cotă de piață care au dus finalmente la decredibilizarea unui produs excepțional.
Uniunea Europeană consideră acest produs ca fiind , adică nou și nesigur pentru consum uman, iar România desigur s-a aliniat. Alte țări nu.
În Croația este folosit și studiat din anii `70. Există congrese internaționale doar pe tema zeoliților. În SUA este vândut legal ca supliment alimentar.

Mod de administrare
Când acest produs se putea vinde legal ca supliment alimentar am recomandat așa:
-administrarea generală pentru un adult, femei bărbați 50-70 kg, în scop de detoxifiere este de 4 grame pe zi, adică o linguriță de ceai / desert, ca și unitate dozatoare, mediu încărcată cu pulbere de zeolit, cu apă.
-administrarea ideală înainte de mese cu 15…20 de minute. O lună cură o săptămână pauză, pentru persoane care beneficiază de produse alimentare din supermarket, dar nu consumă auto toxine de genul tutun, alcool și / sau cafea în exces, altele… Cei care fumează, consumă zilnic alcool, beau cafea în exces, sau sint consumatori de alte substanțe, au nevoie de doze mai mari, 2…3 lingurițe pe zi.
La greutăți mai mari, regula de 3 simplă. Dozele prea mari nu prezintă risc, dar conduc la scaun tare și ulterior, culmea, la constipație, pentru că zeolitul are o formulă chimică similară argilei. În acest mod puteți afla când dozele administrate sunt prea mari. Fiecare persoană se comportă distinct în această problemă. Administrat în acest scop de detoxifiere, nu prezintă nici un risc în opinia noastră, după o utilizare de 11 ani până să fie declarat

Zeolit - Pulbere - dentara - Melidava

Zeolit – Pulbere – dentara – Melidava

De ce recomandăm zeolit pulbere
De ce să utilizezi un produs sub formă de pulbere? În primul rând pentru că vezi ce introduci în gură… Când mai cumpărați diverse capsule vă invit să le desfaceți și să vă minunați. Să vedeți ce culoare incredibilă poate avea uneori zeolitul, sau cât de pline sint capsulele respective…
O capsulă te poate ajuta să nu simți gustul de pulbere minerală (care e neutru, deloc neplăcut, a-propos), dar conține așa: șorici de porc, sau mai rar vită (nu știai din ce sunt făcute capsulele ?). Extrem de rar se folosește celuloză, și atunci producătorii fac mare caz de asta, te informează cu siguranță… Apoi puțină culoare, nu strică, asa-i ? Antiaglomerante, agent sicativant, și uneori agenți de corecție a gustului în cazul în care bebe mănâncă capsula… Dacă modul de prezentare este sub formă de comprimat (pastile) mai adăugați la lista de mai sus și un liant. Doar atât pentru un produs cu valoare detoxifiantă. I-am spus unui notar că este o contradictio in adjecto și m-a făcut obraznică…
Sigur o pulbere este mai dificil de administrat unui copil, dar sunt soluții. În iaurt ați încercat ?
Pentru administrare cu scop terapeutic a fost și este nevoie de un protocol adaptat fiecărui caz particular.

Zile mai bune !
Dr. Cristina Aoșan

 

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *