Melidava

Protectie in caz de intoxicatie cu oxid de grafen

Spread the love

Nota bene: in timpul plandemiei am recomandat propolis si am avut dreptate…

Daca nu ati fost atenti si dintr-un motiv sau altul acum cautati o solutie pentru intoxicatia cu oxid de grafen, pt cei care nu au alergie la produsele de mai jos va recomand:

  1. Ceai de urzica vie, Urtica dioica, herba, adica partea aeriana, ceai de plante medicinale, vrac, la punga, nu la pliculet (nu stiti ce beti…) infuzie prelungita 5 (cinci) minute, ca proportie o lingurita de ceai ca si unitate dozatoare cu planta macinata la 250 ml apa (o cana obisnuita). Preferabil bine acrit cu lamaie, indulcit doar daca simiti nevoia. 2…4 cani pe zi pentru o femeie, barbat, 50…80 Kg.

Daca masa corporala e mai mare, stabilim cantitatea aplicand regula de trei simple.

Ceaiul se bea de preferinta pt o actiune mai rapida cald. Cei care au kilograme in plus fierbinte imediat dupa masa, Ratiune: fluidifiant natural al sangelui. De departe cel mai bun fluidifiant natural cunoscut, detoxifiant, interfereaza pozitiv hematopoieza, adica creste calitatea sangelui, normalizeaza productia de elemente figurate ale sangelui.

Recomandam Larix (Herbarium Veronicae).

  1. Tinctura de propolis de calitate sau Propolis mielat, produs care s-a dovedit a fi de departe cel mai eficient in timpul pandemiei

Pentru cei activi 2 X 3 ml….2 X 5 ml, femeie, barbat 50…80 Kg, ideal inainte de mese cu 15…20 minute. Doza se masoara cu o seringa. 1 ml nu este egal cu o picatura! Administrat ideal ca atare sau pe miere suplimentar. Intr-un recipient de tipul unui paharutz de tzuica, fara tzuica…, punem 1…3 lingurite de miere, preferabil de salcam, pt ca e mai fluida, punem canitatea de propolis masurata, amestecam cu o lingurita mica, extragem cu lingurita si mestecam bine inainte de inghitire. Sau amestcam cu zahar, preferabil brun, sau pe miez de paine ori biscuit. Sau o metoda inedita in amestec cu otet din mere si miere, in proportie de 1 la 1 pana la 1 la 5, dupa gust si toleranta. Adica o parte Propolis mielat si o parte otet, pana la o parte propolis si cinci parti otet. Amestecat si consumat inainte, sau daca provoaca aciditate, dupa masa. Se poate clati gura dupa igienizarea dentara, caz in care functioneaza si ca apa de gura (de foarte buna calitate) si digestiv…

In ultima instanta se poate pune in apa sau ceai, caz in care vor precipita niste rezine, e o reactie normala. Pierde 10…15% din valoarea terapeutica.

Daca nu se poate utiliza sub nici o forma un produs cu alcool recomandam Propolis esenta de la Phenalex, dar o doza dubla fata de produsul cu alcool, deoarece, din experienta am observat ca actiunea sa, pe toate directiile urmarite, e mai slaba.

Ratiune: imunomodulator real, detoxifiant, chelator de metale grele. Recomandam Propolis mielat, tinctura de propolis de la Melidava, sau de la Manastirea Nera, care face o tinctura de propolis dupa reteta noastra, sau clasica tinctura de la ICDA, caz in care trebuie sa puneti mai multa miere, pt ca e cu alcool de 96 de grade. In timp s-a demonstrat, practic, ca extractul hidro-alcoolic e mai eficient. Dar cine sa mai schimbe reteta unei societati inchistate in comunism?

  1. Pulbere de zeolit pentru un adult femeie, barbat 50…80 Kg minimum 4 (patru) grame adimintrata ca atare, cu apa, ideal, inainte de mic dejun sau cina cu 15…20 minute. Daca sunt prea multe lucuri de facut la micul dejun, sau nu aveti acest timp la dispozitie, luati seara. O lingurita de ceai, ca si unitate dozatoare, mediu incarcata cu pulbere de zeolit, nici la ras si nici cu varf, masoara cam 4 grame. Daca v-ati propus sa luati toate remediile dimineata, sau seara, nu faceti pauze intre ele, luati-le unul dupa altul. Cei care au timp pentru ei si la pranz, munca mai lejera, de acasa, vacanta sau pensie…, sigur pot fractiona, sau luat suplimentar si la pranz aceste remedii.

Se pot lua si doze mai mari, de 2….4 ori cate 4 grame, dar trebuie supravegheata excretia. Produsul are o formula chimica asemanatoare argilei, forma geometrica (micro-cavitati si porozitati) il deosebeste net, de unde si valoarea sa exceptionala ca detoxifiant. Argila este folosita cu succes pentru a combate diareea. Motiv pt care si acest produs pe langa faptul ca poate combate diaree, chiar mai eficient decat argila, poate provoca si scaun tare, constipatie. Deci cei care au deja aceasta problema, trebuie sa ia la inceput produsul cu precautie. Suplimentar hidratare suficienta, apa, fructe, supe, ciorbe, iaurt si / sau polen pt flora intestinala, la nevoie ceai de siminchie, sau crusin (cu precautie, are actiune puternica).

Se poate administra ca atare, adica se introduce lingurita cu pulbere de zeolit in gura si se bea apa. Sau se pune la dizolvat cum spune lumea… Nu se dizolva, e un mineral, dar se poate pune in suspensie, intr-o mica canitate de lichid, 40…50 ml. Agitat bine cu lingurita si baut rapid, ca un shoot. Daca mai ramane ceva se mai adauga un pic de apa, se agita din nou cu lingurita si se bea rapid.

Singura precautie in ceea ce priveste interferenta cu alta medicatie este in cazul chimio-terapiei perfuzabile, caz in care recomandam ca inainate si dupa 24 de ore sa nu se foloseasca zeolit.

In cazul chimio-terapiei orale e de discutat de la caz la caz, cum se poate administra, armoniza cu aceasta medicatie, pentru ca de cele mai multe ori, potrivit observatiilor noastre, aceasta chemo-terapie este excesiva, cu consecinte severe asupra pacientilor. Idem imunosupresoarele administrate transplantatilor…

In ceea ce priveste interferentele cu alte medicamente din 2006 si pana azi am observat ca tratamentele medicamentoase, cand sunt corecte si bine gandite, isi fac parca mai bine efectul, probabil pe seama functionarii mai bune, mai efieciente a unor tesuturi si organe detoxifiate… Nu e clar, dar nici nu e cine sa cerceteze chestiunea asta. Observatiile mele vin din experienta practica.

Ratiune: detoxifiant, chelator de metale grele.

  1. Poate fi util, suplimentar, ceaiul de coaja / scoarta de salcie, ca detoxifiant, prin sudoratie. Pielea este si organ de excretie. Foarte eficient… Ceaiul se prepara ca decoct, in proportie de o lingurita de planta macinata la 350 ml de apa, fierbere la foc mic, cu capac intredeschis, sub supraveghere, poate spuma. Optim preparam intr-un vas de 2 litri, in care punem 1 litru de apa, cu 3 lingurite de planta, capac intredeschis, foc mic. Rezulta un ceai de culoare rosie, care nu este neplacut la gust. Se strecoara si se bea la temperatura suportabila seara 1…3 cani. Acrit, indulcit dupa placere, nevoi. Poate produce o sudoratie puternica, motiv penru care in raceli, gripe, alte viroze respiratorii este un antitermic senzational. Nu distruge stomacul, asa cum o fac alte aspirine…

Dr. Cristina Aosan

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *