Melidava

TRATAMENT NATURIST HEMOROIZI

Spread the love

Tratamentul descris mai jos vine din experienta si nu din auzite.

Poate trata eficient si hemoroizii interni si cei extreni.

Rezultate rapide, ieftin, stabil in timp, functie si de conduita Dvs alimentara.

Postul este un moment extrem de propice pentru a trata boala hemoroidală. Carnea și în general alimentele lipsită de fibre, brânza intră și ea aici, condimentele tari, lichidele puține, constipație pentru o lungă perioadă de timp, constituie <rețeta> pentru hemoroizi. Ca atare o perioadă în care se presupune că vă schimbați alimentația, poate fi un moment prielnic. Un tratament eficient vă poate scuti de probleme pentru o perioadă lungă, sau chiar pentru totdeauna. Depinde doar de modul în care priviți și acceptați normalitatea în materie de alimentație.

Și aici lucrurile sunt limpezi: dacă ceea ce considerați Dvs. normal în materie de alimentație, adică mezeluri, cremvuști, ouă, supă / ciorbă , grătar și friptură, brânză și paste, vă oferă hemoroizi, înseamnă că alimentația Dvs. vă îmbolnăvește. Iar ceea ce se petrece în boala hemoroidală se petrece  și în interiorul organismului Dvs., adică o inflamație, care ulterior poate produce chisturi, fibroame, tumori benigne și maligne.

Dacă alimentația Dvs. este constituită din cereale fierte (nu fulgi sau musli), ci cereale fierte, gătite cu gust, așa cum o fac chinezii, cereale drese cu legume, semințioase, ciuperci, și doar din când în când proteină animală, nu veți face hemoroizi, și nici nu va trebui să vizitați  doctorul.

Concret ceea ce vă propun este: baie de șezut cu ceai de Mărul Lupului (Aristolochia clematitis), pregătit ca și decoct, la temperatură maximum suportabilă. Cea mai sensibilă parte a corpului este încheietura mâinii pe interior, acolo unde se ține ceasul. Dacă nu vă frige ceaiul acolo, n-o să vă frigă nici șezutul. Se stă pâna se răcește ceaiul. Nu este necesar să strecurați plantele. Decoct înseamnă fierbere la foc mic cu capac întredeschis, 15…20 de minute, sub supraveghere, pentru că multe plante spumează. Proporția este de o linguriță de ceai ca și unitate dozatoare, cu vârf, la 350 ml de apă. Altfel spus trei lingurițe la litru, iar o baie generoasă, funcție și de ce număr purtați la pantaloni, poate fi constituită din 3…5 litri. O singură baie pe zi, seara. Acesta este un tratament pentru pensionarii din învățământ și asistații sociali. Oricine și-l poate permite, mai ales cei care cunosc planta și și-o pot procura singuri.

Pentru că în înțelpciunea sa Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice și Produse ale Stupului nu permite utilizarea legală a acestei plante, o găsiți prin piețe, sau la cei care își asumă vânzarea ei fără documente. Procurarea ei nu constituie o problemă.

Varianta premium este să utilizați după baia de șezut un supozitor cu propolis. Dacă printr-o minune găsiți Miprosept, utilizați Miprosept până când dați de un lot care ustură… După care puteți încerca Carpicon, care este mai slab, dar nu ustură.

Supozitoare puteți aplica mai multe pe zi. Dacă după montarea unui supozitor aveți scaun, nu înseamnă ca aveți noroc, ci că trebuie să mai montați unul.

Rezultate de la prima baie de șezut, respectiv de la prima aplicare de supozitor. Peste 90% dintre cei care au boala hemoroidală se pot trata în acest fel. Sunt cam 10% unde rezultatele sunt mai slabe, pentru că problema nu e neapărat în alimentație ci în zona psiho-emoțională. Vorbim despre persoane supuse unui stres sever în familie sau la serviciu, persoane dominate, care doresc să se afirme, să se exprime, și dintr-un motiv sau altul nu pot să o facă. In astfel de situatii poate apare boala hemoroidală, chiar dacă alimentația este corectă.

În acest caz recomandarea este de a completa tratamentul cu Esențe Florale Bach într-o primă etapă. Ulterior trebuiesc găsite căi pentru a ieși dintr-o astfel de situație.

Gabriel Aoșan

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *