Melidava

Helicobacter pylori tratament eficient cu propolis

Spread the love

Daca ati incercat sa tratati Helicobacter pylori cu antibiotic si nu functioneaza va recomandam sa utlizati propolis, tinctura clasica sau produsul nostru cu care obtinem rezultate mai bune decat cu tinctura clasica, anume Propolis mielat, adica tinctura de propolis, extract hidro-alcoolic cu alcool de 70% si 10% miere de mana. Se obtin rezultate foarte bune, rapid si stabil.

Dozele variaza de la caz la caz. Au fost situatii cand a functionat si cu 2 X 2 ml tinctura de propolis cu miere, inainte de mic dejun si cina, au fost situatii cand a trebuit sa recomandam unor adulti 3 X 5 ml Propolis mielat, timp de doua saptamani.

Este indicat ca orice produs de calitate cu propolis veti folosi, extract alcoolic, sa fie amestecat cu 1…2 lingurite de miere suplimentar, tratamentul sa fie luat neaparat inainte de mese cu 15…20 minute, si sa fie utilizat cel putin doua saptamani, apoi puteti reduce la jumatate pentru inca o saptamana si ulterior va sfatuiesc sa ramaneti prieten cu propolisul intr-o singura priza seara, de la 2…5 ml, 5 zile din 7. Nu doar pentru aceasta problema ci pentru un sistem imunitar competent.

Aveti mai jos si un testimonial trimis via e-mail si o scrisoare de la un var de-al nostru care a facut la fel ca toata lumea, tratament cu antibiotic, repetat, nu a functionat si apoi s-a tratat cu propolis.

Propolis mielat - Melidava

Propolis mielat – Melidava

Tinctura de propolis - Melidava

Tinctura de propolis – Melidava

From: ana g
Date: 2015-08-19 15:31 GMT+03:00
Subject: Re: Rugaminte

Buna ziua,
Desigur, cu cea mai mare bucurie fac acest lucru, pentru ca am ocazia, o data in plus, sa va multumesc pt. recomandarea dv. de a urma tratamentul cu tinctura de propolis.
Numai ca, buletinele de analize in care era inclusa si cea pt.H.Pylori, contin mai multe investigatii de laborator, iar cea care va intereseaza este situata in subsolul paginilor respective, asa incat am decupat/selectat doar fragmentele cu investigatia de interes pt.dv., ceea ce nu stiu daca va satisface (si, oricum nu ma pricep suficient de bine la astfel de tehnici de calculator). Aveti mai jos decupajele respective, iar daca nu-s concludente, va rog sa-mi comunicati ce anume ar mai fi necesar de trimis in completare.
Precizare: nu am stiut sa le aranjez in ordinea cronologica – mai intai stabilirea diagnosticului – epicriza si-apoi rezultatele analizelor in urma tratamentului.
Cu toata consideratia,
MARKERI INFECTIOSI
ANALIZE
REZULTATE
INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM
8. Depistare Helicobacter Pylori -Ser (Manual Imunologie)
NegativNegativ
 

REZULTATE
INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM
5. Antigen Helicobacter pylori (coproantigen)* -Materii fecale (Manual Microbiologie)
NegativNegativ
Sensibilitatea relativa a metodei: 100%
Specificitatea relativa: 99.5%

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *