Melidava

PRETUL SANATATII

Spread the love

Pentru noi si cine a avut norocul sa ne creada, produsele apicole si-au demonstrat valoarea de suficient de multe ori in asa fel incat sa le putem recomanda nu doar celor suferinzi ci mai ales celor sanatosi care se supasolicita pentru ambitie si bani, desigur.

Oamenii sanatosi, in general, nu sunt preocupati de sanatatea lor. Li se pare firesc sa fie sanatosi si li se pare ca toata viata lor vor fi sanatosi. Din pacate nu e asa. Oamenii tineri si sanatosi nu se gandesc cum sa-si prelungeasca si sa-si prezerve aceasta stare. Se preocupa doar cum sa si-o consume cumva, cu nopti nedormite, cu chefuri legate de vineri pana luni, cu alcool, fumat si altele.

Produsele care au gust bun si satisfac placerea mancatului primeaza in alegerile pe care oamenii le fac.

La un moment dat sanatatea, ca orice altceva, se termina… Si apar problemele. Doare aici, doare dincolo, parca ma tine aici, nu mai merge cum mergea…

Care este pretul:

-3 lei pe zi pentru 5 ml de tinctura de propolis de calitate, sau Propolis mielat, un produs care va poate ajuta sistemul imunitar sa dea la momentul unei incercari un raspuns cu mult mai bun. Oare e mult? Eu zic ca e ridicol de ieftin… Cu dublul acestei cantitati multi ne-au comunicat ca s-au tratat de Covid in timpul plandemiei.

Propolis mielat - Melidava

Propolis mielat – Melidava

Tinctura de propolis - Melidava

Tinctura de propolis – Melidava

-mic dejun cu 5 lei, care te ajuta sa slabesti, te tine satul in timp ce slabesti, te tine satul pana tarziu dupa pranz, conteaza nu? care poate fi considerat un excelent tonic si trofic vascular, ce amelioreaza circulatia periferica de asa maniera incat spre exemplu femeile care au mainile in permanenta reci „pierd” aceasta senzatie in 1…2 luni de consum de polen, amelioreaza anemiile, care poate fi considerat un trofic si protector hepatic, ca tot e la moda, nu? un produs ce poate sa contribuie la o mai buna oxigenare a creierului si la sporirea capacitatii de concentrare si rezistenta le efort intelectual. Despre ce este vorba: polen crud. Eu si sotia mea consumam la micul dejun 10 lingurite de ceai ca si unitate dozatoare, incarcate cu varf, cu polen crud. O lingurita = 5 grame. Adica 50 de grame de polen crud, doza la care ar trebui sa ajungeti treptat. Calcul: o cutie de 500 grame de polen crud poliflor Melidava = 50 lei. Intrebari, recomandari, gratis.

-8 lei pe zi cu care puteti ameliora dementa senila, Alzheimer, Parkinson, depresia, boli nervoase degenerative, SM, un produs cu efect real regenerativ, laptisorul de matca conventional, in doze de 4…5 ml pe zi, la pretul si calitatea Melidava. O fi mult, o fi putin?

-12 lei pe zi cu care puteti tine in viata un pacient cu cancer afectat de casexie, pentru a-si face tratamentul conventional cu 30-35 grame de pastura cruda pe zi. Mult, putin?

-cu 20  de lei pe zi un barbat a carui calitate a spermei impiedica procreerea poate avea sanse reale sa aibe urmasi.

Pentru femei costurile pot fi mai mici. Pentru a imbunatati o dinamica sexuala costurile sunt la jumatate… 20 de lei sau mai mult costa un pachet de tigari care va imbolnaveste. Asadar produsele apicole sunt disponibile oricui, chiar si unei persoane care are un venit minim pe economie. Uitati-va inca odata pe texul de mai sus.

Chiar aveti nevoie sa vina Monica Tatoiu sa va mai dea o reteta contra cancerului ca sa alegeti intelept?

Sau cum mi-a zis fiul unui pacient de 90 de ani, mare consumator de produse apicole:”astept sa fac si eu 70 de ani si ma apuc”. Sigur, daca o sa va mai aduceti aminte despre ce era vorba…

In rest: multa, multa, sanatate!

Foto-Cristina-Aosan

Foto-Cristina-Aosan

 

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *