Paradox aparent pastura si polen: daca e produs recomandat in cure de slabire, de ce produce foame?
Organismul nostru nu stie sa ceara Germaniu, sau Seleniu, sau altele, decat prin foame.
Sunt destule persoane care in acest context alimentar, abundent oferit de industria alimentara, declara ca lor le este foame tot timpul si NU e de mirare. Nu stresul intelectual sau psihi-emotional e de vina aici ci saracia alimentelor in vitamine si minerale, oricata proteina ar contine. Nu doar de proteina are nevoie organismul nostru…
Daca consumati pastura si /sau polen si vi se face foame e un semn ca aveti serioase carente alimentare.
Navigand printre pizze si shaorme organismul Dvs. a gasit finalmente un produs care poate satisface nevoia de micro si macronutrienti. Si atunci tipa: „Mai da-mi! Mari vreau!” Cum sa spuna asta inteligibil, altfel decat prin senzatia de foame? De aici aparentul paradox. Consumi un aliment de exceptie, cu proteina imediat disponibila, cu toti micro si macronutrientii de care aveti nevoie si cu toate acestea pentru unele persoane, produce foame.
Senzatia de satietate e data de doua componente: gradul de umplere al stomacului, vezi recomandarile: „ia cu paine sa te saturi!”; si calitatea nutrientilor consumati.
Daca aveti rabdare si perseverati o sa vedeti ca la un moment dat, cu doze suficiente de polen / pastura, senzatia de foame diminua pana la disparitie si apoi pe celalalt versant al acestui drum anevoios catre sanatate se instaleaza o stare de bine. Foamea va apare la mare distanta dupa consumul unei portii bune de pastura si / sau polen.
Succes!