Melidava

MICOZA UNGHIEI TRATAMENT NATURIST EFICIENT

Spread the love

Micoza unghiei nu se vindeca in 3 zile… Tratamentul recomandat 6 luni.

De ce dureaza atat? Pentru ca ciuperca se cantoneaza in patul unghial si o unghie sanatoasa creste foarte greu. Cei care v-ati dat cu ciocanul peste degete stiti probabil… O unghie noua, sanatoasa creste greu.

Tratamentul are doua componente: o componenta locala, evidenta, dar si una interna. Nu aveti cum sa ajungeti la baza patului unghial din exterior.

Local tamponament dimineata cu tinctura de propolis 1 minut (sau Propolis mielat).

Insistati sa patrunda bine pe margini, sub unghie. NU stergeti. Lasati sa se usuce 1…2 minute.

Acoperiti superficial cu un leucoplast lat de matase, sa nu se vada unghia bolnava. Pielea in jur se va ingalbeni. Propolisul are proprietati tinctoriale. Dar dupa tratament pielea isi va recapata culoarea.

Intern, ideal inainte de mic dejun cu 15…20 minute, 1 ml de Propolis mielat la 20 Kg masa corporala. Daca nu se poate folosi produs cu alcool folositi 3 ml Propolis esenta la 20 kg masa corporala.

Seara inainte de cina la fel.

In mod ideal, daca se poate, faceti o imbaiere in ceai de frunza de nuc. Cat de cald se poate. Efectele pot fi mai rapide, dar nu e o conditie a succesului acestui tratament.

Apoi uscati si tamponati unghia bolnava 1 minut cu tinctura de propolis (sau Propolis mielat). Nu stergeti. Lasati sa se usuce. Aplicati un leucoplast lat de matase, superficial, fara sa stranga, din ratiuni estetice.

Nu e nici o problema daca uitati sau nu puteti face tratamentul o zi sau doua.

Dar daca faceti pauza o saptamana e o problema. Idem daca sunt mai mult pauze decat zile de tratament, puteti s-o luati de la capat. Rezultate se vor vedea si asa, dar doar partiale.

Daca ciuperca e la picior folositi spray cu propolis pentru igienizarea interiorului incaltamintei. Altfel riscati re-infectarea. Spalarea incaltamintei, cum e acum la moda, nu distruge in mod garantat ciuperca.

Succes!

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *