Melidava

„EPIDEMIE DE LEZIUNI DEMIELINIZANTE”? CE SE INTAMPLA DE FAPT…

Spread the love

-Ma doare capu` de nu mai pot. Ma doare de trei zile! Ma duc la doctorul de familie. Ma trimite la specialist, la neurolog. Ma trimite la RMN… Imi apar leziuni demielinizante…. Imi spune ca sunt suspect de leuconevraxita…

Oare ce-o fi asta? Ma documentez… Scleroza multipla, scleroza in placi? Ce placi? Ce scleroza, ca io nu sunt baba… Deci ce-i cu mine?

-Am vederea incetosata… Ma duc la doctorul de familie… Ma trimite la specialist, etc… Si tot acolo ajungem.

Vertij, tremor, pierdere de simt tactil, de manualitate uzuala, de forta musculara, senzatie de bara in piept, etc.

Toate aceste simptome in cazul aparitiei unor leziuni demielinizante, active sau nu, conduc la suspiciunea de leuconevraxita, adica scleroza multipla (SM sau MS in engleza…), sau scleroza in placi. Trei denumiri pentru aceeasi nefericire: boala neurolgica degenerativa, considerata de medicina conventionala ca fiind incurabila!

De ce incurabila? Pentru ca este auto-imuna! Hai lasa-ma… Cum vine asta, auto-imuna?

Teaca de mielina este tesut viu. Acopera nervul, asa cum v-ati imagina un conductor electric acoperit de un izolator. Mult, mult mai complex. In primul rand e tesut viu… Ca atare in caz de suprasolicitare, asa cum se rupe fibra musculara, prin similitudine, tot asa se poate distruge si el. Moare din pricina suprasolicitarii… E de e inteles si de acceptat ca un tesut viu poate sa moara din pricina suprasolicitarii?

https://en.wikipedia.org/wiki/Occupational_burnout#:~:text=Burn%2Dout%20is%20a%20syndrome,has%20not%20been%20successfully%20managed.

Cand auziti la TV de „burn- out”, de suprasolicitare, de moarte la / prin munca, prin suprasolicitare, de Karoshi, puteti intelege?

https://www.naratiunea.ro/world/karoshi-moartea-de-epuizare-sau-ravagiile-suprasolicitarii-la-locul-de-munca-tragedia-pe-care-japonia-a-exportat-o-in-toata-lumea/

Ei bine inainte de AVC (accident vascular cerebral) / infarct cerebral, sau infarct miocardic, sau disectie de aorta, situatii / stari medicale care va pot aduce la moarte, apar mici semne prin care organismul va spune ca ceva nu e in regula. Durere de cap persistenta, vedere incetosata, vertij, pierdere de simt tactil, de forta musculara, etc. Fie vorbim de suprasolicitare, fie vorbim de probleme vasculare, poate induse de intoxicatia cu grafen…

Deci acest tesut viu, teaca de mielina, moare excesiv, dintr-un motiv sau altul… Organismul nostru care are o extraordinara capacitate de regenerare incearca sa inlocuiasca tesutul mort, cu unul viabil. Inainte de asta insa trebuie sa faca curatenie acolo. Deci trimite celulele sistemului imunitar sa curete testutul mort. Asa apar leziuni demielinizante. Zone curatate de celulele sitemului imunitar in vederea refacerii / regenerarii… Surpriza insa: capacitatea de regenerare a organismului Dvs NU face fata ratei de distrugere / auto-distrugere pe care o asigurati Dvs, fie prin suprasoliciatre, fie prin disfunctii vasculare, fie prin (extrem de rar) otravire cu neuro-toxice de gen mercur, ori altele (sub 1% incidenta).

Deci sub o forma sau alta se distruge mai mult tesut nervos decat reusim sa regeneram… Si atunci de ce draq e incurabila boala asta?  Daca ne-am schimba serviciul, stilu` de viata, sau ne-am face analize pentru o eventuala intoxicare, n-ar fi oare mai sanatos / mai bine, decat sa luam imunomodulatoarele propuse de medicina conventionala, care de fapt toate, absolut toate, indiferent de mecanismul de actiune sau substanta activa, urmaresc imunodeprimarea / imunosupresarea? Cu consecinte severe in timp, fara a rezolva de fapt problema pe fond…

Oare e greu de inteles sau e greu de acceptat?

A MRI brain scans of a patient with Multiple Sclerosis

 

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *