Melidava

E permis consumul de alcool in cancer?

Spread the love

Tot ceea ce scriem vine din stricta experienta, ne-inflorita. De curand ne-a spus o doamna a carui sot e bolnav de cancer ca: „peste tot pe unde m-am interesat mi-au spus sa nu consume alcool”.

Medicina conventionala care se autointituleaza si „stiintifica”, medicina bazata pe dovezi, ar trebui sa va indice studiile care stau in spatele acestor afirmatii, nu? Noi ne straduim sa facem afirmatii bazate pe studii pe care le puteti regasi in acest blog. Mai mult decat atat si pe o reala experienta. Iar aceasta experienta, dupa atata timp, prin testimonialele unor inimosi si prin aprecierile altora multumiti de munca noastra, este practic publica.

Deci cand doctorul spune sa nu consumi alcool in cancer intreaba-l ca Moromete: „pe ce te bazezi?”

Nu vorbim aici de consumul de alcool cronic, care conduce la afectarea ficatului. Nu vorbim aici de consumul cronic de alcool tare care se stie conduce poate la cancer de faringe si laringe.

Vorbim despre un consum mic de alcool, o bere, un pahar de vin. Hai domn` doctor arata-mi un studiu care pune in lumina ca neoplazia este stimulata, „hranita” cum ar spune altii, de alcoolul etilic in doze mici, considerate pe buna dreptate doze alimentare.

Concret: o bere la 500 ml cu 5% alcool contine 25 ml alcool etilic pur, adica 19,7 grame de etanol.

Un pahar cu vin la 150 ml, cu 15% (tarie medie) alcool contine 22,5 ml alcool etilic pur, aica 17,75 grame etanol.

La o recomandare de 3 X 10 ml tinctura de propolis realizata cu alcool etilic farmaceutic de 70% avem 21 ml de alcool etilic pur, adica 16,5 grame etanol.

Mai putin decat intr-un pahar mic de vin, mai putin decat intr-o bere. De asta va era frica?

Din acest motiv nici nu o sa gasiti vreodata un studiu care sa puna in lumina ca o mica cantitate de alcool etilic poate dauna in cancer.

Iar alcoolul este mult mai putin toxic decat orice medicatie oncologica sau hemato-oncologica. In aceste cantitati de multe ori este mai putin toxic decat niste banale medicamente pentru raceala, apropos de atentionarea recenta relativ la pseudo-efedrina si toxicitatea tuturor medicamentelor pentru gripa si raceala, in doze mari. Zilele trecute s-au facut emisiuni la TV care au pus in lumina ca aspirina este a doua cauza pentru transplantul hepatic… Cum e cu recomandarea medicinei stiintifice, sa luam o aspirina in fiecare zi?

Atunci cand consumati o tinctura nu consumati doar un alcool. Consumati un extract dintr-o planta, sau produs apicol, care in felul acesta poate fi mai usor pus in valoare. Si atunci intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna orice medic, orice pacient, care este riscul, care este beneficiul?

Pai e la mintea cocosului ca riscul este minim, in astfel de doze, iar beneficiul poate fi enorm…

Deciziile Dvs. sunt influentate emotional, se stie. Profesionistii in domeniul comunicarii stiu asta. E important sa constientizati si Dvs. asta. Tocmai pentru justetea deciziilor pe care le veti lua pentru propria Dvs. viata.

V-ati vaccinat anti-Covid 19? Ati fost poate fortat de imprejurari, sa mergeti in strainatate, sa puteti calatori in interes de seviciu si poate, foarte probabil, ati fost convins de frica. De informatiile vazute la televizor care v-au inundat casa si mintea. Si v-ati vaccinat. Nu discutam acum daca ati facut bine, sau rau. Discutam despre faptul ca decizia de a va vaccina a fost luata in baza unor constrangeri si / sau a fricii. Daca v-ati vaccinat de frica, nu a fost o decizie rationala, nu?

Credeti ca e altfel cand sunteti bolnav de cancer si mergeti la medic? Raportul de autoritate va pune in inferioritate iar deciziile Dvs. vor fi luate subiectiv, emotional. Ce puteti face? Mergeti acasa, incercati sa iesiti de sub imperiul fricii, documentati-va si lasati-va ratiunea sa dea un raspuns.

Succes!

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *