Melidava

DIN TAINELE INDUSTRIEI ALIMENTARE: ZAHARUL

Spread the love

Zaharul cristalizat este un produs industrial. E considerat aliment, da, dar este un aliment toxic. Lucru demonstrat de mult.

Ati vazut vreodata viermi in zahar? Molii, fluturi, cum gasiti in faina? Mucegai ati vazut crescand vreodata pe zahar? De ce oare? Pentru ca e atat de toxic incat daca nu aveti nimic cu care sa igienizati o rana puteti folosi zahar alb. Ucide toti microbii.

Cum credeti ca sunt conservate fructele in compoturi sau preparatele din fructe in gemuri, ori similarele. Prin aport „suficient” de zahar.

Da, furnicile il „fura”. Albinele il folosesc, insa cel putin la albine stim ca este scurtata dramatic durata de viata, iar sanatatea stupului este sever afectata. Ce credeti ca pateste omul care consuma excesiv zahar?

Fructele si legumele NU contin zahar, contin zaharuri = glucide.

Mierea NU contine zahar. Contine substante zaharoase. NU e acelasi lucru.

Nu voi intra in mecanismele toxicitatii, au facut-o altii de mult, si foarte elaborat. Simplu de inteles prin vizionarea pe You Tube a filmului realizat de Dr. Robert Lusting Sugar, the bitter truth.

https://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM&t=38s

Confuzia promovata si dorita de Big Pharma si de altii din interes, uneori chiar si firme de suplimente alimentare, pentru a vinde seva de mesteacan, sau pur si simplu prostie, e ca fructele si legumele si mai ales mierea contin zahar.

Inca odata intre zaharuri, glucide si zaharul alb, cristalizat sunt difernte majore.

Zaharhttps://ro.wikipedia.org/wiki/Zah%C4%83r

Glucidehttps://ro.wikipedia.org/wiki/Glucid%C4%83#:~:text=Glucidele%20constituie%20o%20component%C4%83%20major%C4%83,trizaharide%2C%20etc)%20%C8%99i%20polizaharide.

„Mecanismul” prin care se afirma ca zaharul hraneste cancerul este legat in primul rand de scaderea imunitatii si inflamatie. Daca imunitatea are de luptat pe doua fronturi, auto-toxine, alcool, tutun, carne in exces, zahar, etc., nu poate fi la fel de eficienta in contracararea unor celule bolnave sau agenti patogeni, virusui, bacterii si fungi.

Fructele daca sunt consumate in starea lor naturala si nu sub forma de sucuri sunt cat se poate de sanatoase.

Daca sunt „blenduite” si transformate intr-un fresh nu mai sunt la fel de sanatoase pentru ca aduc un aport prea mare de fructoza, in timp scurt. Sanatatea prin reintoarecerea la natura se face cu cap… Gasiti in pom fresh?

Mierea daca e miere si nu sirop de zahar s-a dovedit a avea efecte antitumorale. Experienta noastra si a altor apiterapeuti confirma acest lucru.

Un roman ar fi consumat 30 de kg de zahar pe an. In timp ce un vest european 16 Kg (2014)

Statistic se apreciaza ca un roman consuma 70 de grame de zahar pe zi si doar 3 grame de miere…

Chiar am gasit site-uri care ne propun sa consumam miere responsabil. Tare!

Harnici la otrava, zgarciti cu sanatatea.

Celor cu kilograme in plus si preocupari in acest domeniu, al nutritiei si importantei reducerii consumului de zahar, va recomandam cartea Adio zahar!

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *