Melidava

Zeolit

Despre zeolit, partea 2, o dovada despre eficienta tratamentelor naturiste in paralel cu chimioterapia si radioterapia

Spread the love

Vorbeam in articolul precedent despre faptul ca Nova Vita Targu Mures nu a reusit sa reproduca experienta sarbilor de la Nova Vita Serbia. Nu ar fi fost greu, pentru ca nu e chiar atat de complicat. Nu trebuie sa faci o a doua facultate de medicina ca sa intelegi la ce e bun laptisorul de matca, polenul, pastura, mierea, propolisul si zeolitul, pe langa niste vitamine. E nevoie de inima buna, insa. De omenie.

Cel mai important produs in economia tratamentelor de acolo, Immunarc forte, 100 capsule, cu un necesar zilnic pentru un adult de 6…8 capsule pe zi, si care ar fi ajuns astfel pt aprox. doua saptamani, costa in Serbia 120 de euro. Nova Vita Targu Mures il vindea cu 500 de euro…

Din acest motiv cei mai multi pacienti care au apelat la aceste tratamente nu s-au deplasat in spital pt internare ci au preferat sa le facem noi un protocol terapeutic si apoi sa-si achizitioneze tratamentul din Serbia prin noi.

A fost o solutie salvatoare pentru foarte multi. Mai jos un material video care pune in lumina un pacient cu un limfom, operat, chimiotratat, in paralel cu un tratament naturist intocmit de noi. Omul primise speranta de viata o luna. Si atunci ca si azi i s-a cerut sa nu faca nimic altceva decat ce-i recomanda medicina oficiala…

Revoltat omul a spus: „-Pai voi imi dati speranta de viata o luna si n-am voie sa fac nimic altceva? Mars!”

Si pentru ca era in voga Nova Vita, ne-a cautat prin sotia si fiul sau, si s-a apucat de tratament.

A fost omul care intrebat de consateni: „-Toadere, am auzit ca ai cancer, poti sa dormi noaptea?”

Si domnul Cantauz, inspirat de a Dumnezeu, raspundea: „-Pot! Cand dorm eu, doarme si canceru`!”

Din acest motiv traieste si azi!

Iata materialul:

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *