Melidava

Cat dureaza tratamentu`?

Spread the love

Alaturi de cat costa, asta e prima intrebare a celor care vor un tratament pentru vreo suferinta declarata incurabila… E de inteles si nu prea. De ce e de inteles, e clar pentru toata lumea care plateste taxe si impozite.

Nu prea e de inteles de ce se pun aceste intrebari inainte de a face macar o singura zi de tratament?

La fel ne mai intreaba unii, da` io cand fac pauza, in conditiile in care nici macar nu a ajuns tratamentul la ei…

Sigur oamenii trebuie sa stie ce costuri pot avea acest gen de tratamente, dar cred ca grija pentru costuri este exagerata in conditiile in care se vede din site ca produsele nu au costuri exagerate, dimpotriva.

Si atunci sa te vindeci de vreo hepatita cronica intr-un an, adica sa ajungi la viremie nedetectabila, cu costuri lunare de 500-1000 lei mi se pare de vis.

Sa ai SM si sa ajungi sa traiesti normal in 1….3 ani de zile, cu un cost similar, la fel mi se pare senzational.

Sa fi diagnosticat cu un cancer sau limfom, ori leucemie, si sa ai speranta de vindecare in 12 luni cu un protocol terapeutic de 1.000 lei mi se pare mai mult decat rezonabil…

Nu toata lumea se vindeca… Sigur! Noi le spunem oamenilor sau apartinatorilor cu sinceritate daca si ce sanse au, fara ocolisuri si fara minciuni. Daca nu se poate obtine o vindecare, cel putin se poate obtine o calitate mai buna a vietii. Si atunci sa nu investesti 1000 lei pe luna pentru 6….12 luni pentru ca cel de langa tine, lovit de soarta, sa nu se chinuie? Ia puneti-va voi in situatia asta si incercati sa va ganditi ce-ar fi de facut?

Un An fara boala si necaz!

Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *