Melidava

Unde a fugit erectia matinala?

Spread the love

Dimineata devreme organismul barbatului se pregateste pentru…

N-ati ghicit! Se pregateste pentru munca! Omul este o fiinta diurna. Noaptea se odihneste si ziua isi agoniseste cele necesare traiului. Din acest motiv inainte de rasaritul soarelui, ceasul biologic suna si cere glandelor sa produca hormonul responsabil de cresterea capacitatii de efort si  rezistenta, de vigoare.

Este stimulata productia de testosteron, hormonul este deversat in sange si asa apare si erectia matinala.

Daca erectia matinala nu mai e matinala si chiar mai mult, da semne ca a fugit de-acasa, e de rau.

Inseamna fie ca nu ne-am mai uitat in buletin de mult, fie am muncit ca un cal si ne-am odihnit ca un iepure.

Fie iar ne-a calcat sefu` in picioare la serviciu, in ultimii 5 ani; fie hrana pe care o mancam este de proasta calitate. Fie toate la un loc…

Vedem cazuri de tineri de 20 de ani care au probleme de erectie. Si nici nu e de mirare daca de patru ori pe luna leaga vinerea de luni cu wisky si energizante.

Sau cu reteta de 1…2 pachete de tigari pe zi, cateva nevinovate beri, munca sedentara si vine si aniversarea de 40 de ani cu probleme de erectie.

Cum putem aduce inapoi acasa erectia matinala? Simplu: corectand greselile de viata descrise mai sus, cu odihna suficienta, activitate fizica si o hrana de calitate. Inserati in meniul Dvs. produse apicole, in speta apilarnil si veti obtine rezultate foarte bune in ceea ce priveste sanatatea in general si in special pentru problema aflata in discutie.

Un produs care va poate ajuta prompt este Apilarmel, mixtura apicola cu 10% apilarnil, pe bune, si care in doza de 1 lingurita de ceai la 20 kg masa corporala, misca lucrurile din loc. Pentru probleme de dinamica sexuala se administreaza seara inainte (ideal 30 minute) sau dupa cina 4…5 lingurite.

Succes!

beautiful surprise

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *