Melidava

SPANIA 2023

Spread the love

Am petrecut o saptamana in Spania, la invitatia unor pacienti cu SM supermultumiti de rezultatele pe care le-au obtinut in tratarea suferintei lor prin apiterapie. Practic vorbim de oameni vindecati. Nu le voi da numele, nu le voi infatisa chipurile, nu despre asta e vorba aici. Ci despre Spania si spaniloi in anul 2023.

Bucurandu-se de Ziua Hispanitatii si Ziua Nationala a Spaniei 12 Octombrie

Potrivit oamenilor cu care am discutat majoritatea spaniolilor sunt de dreapta, dreapta cu adevarat, nu la dreapta stangii ca la noi, adica liberali. Dreapta, adica nationalism. Nationalism NU extremism. Sa-ti iubesti tara si sa-i promovezi valorile, traditiile si cultura. Si desigur sa te bucuri de bogatiile ei, nu sa le vinzi pe doi bani strainilor, cum au facut toti patrihotii de la noi.

Mai mult, o importanta parte a spaniolilor, il apreciaza pe Franco si se delcara „franchisti”.

Pentru cei care nu stiu razboiul civil din Spania nu a fost intre Republicani si Nationalisti ci intre Comunisti si Nationalisti. Comunisti sprijiniti prin brigazi internationale, in imensa lor majoritate constituite din evrei comunisti.

Daca Franco nu ar fi invins in acest sangeros razboi civil, Spania ar fi cazut prada comunismului si ar fi avut soarta statelor estice. Mai rau, daca in Europa am fi avut la est comunism si in extremul vest comunism va puteti intreba ce state eurpoene ar mai fi ramas democratii liberale…

Sa nu uitam ca Franco a predat puterea unui stat democratic, liberal si a permis reintoarcerea regimului mornhic, ca si garant al valorilor traditionale. Iar asa zisa lui dictatura, care da, a existat, a fost in sfera politica, nepermitand existenta anarhistilor, autonomistilor si a partidelor comuniste si sindicatelor deghizate care urmareau de fapt actiuni politice comuniste.

https://en.wikipedia.org/wiki/Francisco_Franco

Bogatia de azi a Spaniei se datoreaza in primul rand faptului ca dictatorul Franco nu a intrat in al doilea razboi mondial, ferindu-si tata de distrugere. Iar  in anii 1950-1970 prin actiuni de protectie si interventie in economie a creat un real miracol, un capitalism cu fata umana, o perioada de boom economic.

O Spanie mandra si puternica. Meteahna de dictator…

Azi prin actiunile conjugate ale elitelor mondiale clasa politica din Spania, in majoritatea ei s-a reintors spre stanga si spre valorile ei, egalitate in saracie, libertatea de gen, intentia asumata deja, de a interzice religia, desigur ca expresie a libertatii de constiinta, etc.

Cei care traiesc sau au rude in Spania au fost martorii acestei transformari in rau. De unde si miscarile autonimiste.

                                        Banca Nationala a Spaniei care azi nu mai e a Spaniei si a spaniolilor…

Ca idee in Spania inainte de trecerea la euro o cafea era 100 de pesetas. Apoi 166 de pesetas au devenit 1 euro. A doua zi o cafea a devenit 1 euro peste tot in Spania. Cam toate celelalte preturi au urmat acest raport.

E de mirare ca aprox 80% din spanioli declara ca ar iesi maine din UE? Nu exista insa partid care sa-si propuna un asemnea referendum.

I

In cea mai aglomerata piata a spaniei, in spatele unei statui care glorifica regalitatea puterea si mandria spaniola s-a ivit aceasta cladire a comunitatii hispanitatii, colorata cu totul intamplator in rosu.

Frumoase stele rosii o sa gasiti uneori si pe cladiri dar si pe microfoanele si marca vizuala a celui mai vizionat post de stiri din Spania. Cu totul intamplator…

In rest Spania e frumoasa ca turist. Va invit s-o vedeti!

Castel in Segovia, oras istoric, patrimoniu UNESCO (intregul oras vechi)

Catedrala in Segovia

Imagini din interor

Viaduct roman, finalizat in perioada lui Traian, functional pana in 1974… Sa stie si podarii si drumarii de la noi

Palatul regal devenit muzeu

Detaliu din palatul regal

Imagini comune din Toledo, orasul vechi

 

In 2014 consilierii lui Ponta, in timpul alegerilor, avand incredintarea ca vor castiga, ne recomandau pe retelele sociale „sa luam” situatia cu alcool, pt ca ajuta la sinapse! Ca sa facem asa, o legatura cu neurologia…. Ha, ha.

Pana la urma a mers Ponta sa-si inece amarul intr-o sticla de wisky. in Judetul Dubai, pe banii lui Ghita, adica pe banii nostri din impozite bagati in programe de soft nefunctionale (vezi Casa de Sanatate si cardurile ei)

Vom avea si in 2024 alegeri si recomandam domnului Ponta, Catu, Ciuca si Ciolacu si mai ales domnului Orban, cu forta sa liberala, inainte de a pune stampila pe vot sa faca un drum aici.

Nu e nici o rusine, e in centrul Madridului.

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *