Melidava

Simptome in scleroza multipla

Spread the love

Scleroza multipla = scleroza in placi = leuconevraxita = SM (abreviat) sau in engleza MS (multiple sclerosis)

Nu exista un tipar al simptomelor de debut si nici o predictie asupra evolutiei. In medicina se stie acest lucru, in popor nu. Si oamenii cauta si cauta cu sufletul la gura in speranta ca simptomele pe care le au in sfera neurologica nu vor conduce la o suspiciune de SM.

Debutul unui SM poate fi cu dureri de cap, vertij, pierdere de echilibru, probleme de vedere, pierdere partiala de simt tactil, pierdere de forta musculara, pierdere partiala a manualitatii, probleme in sfera locomotorie, durere musculara inexplicabila, senzatie de arsura, de curent electric, etc. Pentru aceste probleme cand se repeta omul merge la medicul de familie, care daca este ocupat va trimite acasa cu recomandarea de a lua vitamine, si apoi cand reveniti sau mergeti direct in urgenta vi se face un RMN care pune in evidenta prezenta unor leziuni demielinizante. Medicina alopata va poate trimite acasa, cu sau fara vitamine si va recomanda sa reveniti peste 6 luni. Si din nou peste inca 6 luni. Si daca in acest rastimp aveti un puseu care presupune o pierdere de manualitate, probleme locomotorii care se permanentizeaza, iar numarul si suprafata acestor leziuni creste, in 2…3 ani puteti avea un diagnostic care sa va faca eligibili pentru un tratament prin programul national, gratuit!

Am mai spus-o si o repetam, este o „epidemie” de leziuni demielinizante, deoarece azi oamenii traiesc sub un stres mult mai mare decat in trecut, hrana este de mai proasta calitate iar odihna este insuficienta si uneori viciata de diverse dispozitive care va tulbura organismul fara sa va dati seama de asta, decat poate cand s-au produs niste daune in sanatate.

Sfatul nostru este sa faceti un tratament naturist cu efecte reale regenerative, de indata ce apar aceste probleme si sa nu asteptati 2…3 ani. Surprinsa la debut aceasta problema se poate rezolva integral, remisia total a simptomelor, inclusiv prin obtinerea in timp a unui RMN curat, fara leziuni demielinizante.

Si mai tarziu se pot obtine rezultate, dar de regula ceva mai slabe. Cu cat trece mai mult timp de la debut cu atat recuperarea este mai dificila.

De retinut, cel mai important lucru, pe care l-am observat dupa mai bine de 20 de ani de munca cu pacienti cu SM, este ca practic de la 15….62 de ani, plaja de varsta a pacientilor care ni s-au adresat cu SM, se poate obtine in aproape toate cazurile stoparea evolutiei! Nu am reusit acest lucru doar atunci cand am lucrat cu pacienti marcati de pesimism si care au trait cu constiinta faptului ca boala lor ii va conduce inevitabil la invaliditate.

Mintea omului e mai puternica decat orice remediu. Dupa cum stiti exista placebo, dar si nocebo…

https://en.wikipedia.org/wiki/Nocebo

Acceptatea statutului de bolnav de SM, de suferind de o boala considerata incurabila, presupune intrarea de buna voie in spirala unui cerc vicios din care e foarte greu sa mai iesiti.

Pe de alta parte tratamentul cu „imunomodulatoare” care de fapt urmaresc o singura directie, anume imunodeprimarea, produce in opinia noastra mai multe daune decat beneficii pacientilor, mai ales in timp.

 

 

Etichete

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *