Melidava

Razboiul UE impotriva agricultorilor

Spread the love

In SUA elitele si-au atins de mult scopurile, in sensul in care populatia implicata in agricultura este de 1%.

Un om produce mancare pentru alti 100, si exista inca un surplus atat de mare incat sa fie dat la export.

Oricand acesti 1%, insignifianti populational, insignifianti electoral, pot fi nationalizati, daca e cazul.

Olanda a doua tara exportatoare de produse agricole din lume dat tonul prin desfiintarea a 3000 de ferme.

Motivul? Grija fata de planeta… Emisiile de metan. Amprenta de carbon. Aiureli. Uitati-va la Germania care isi revitalizeaza productia de energie pe baza da carbune.

Esenta problemei e alta si a explicat-o foarte bine Stalin. La o petrecere de partid generalisimul a luat o gaina, a jumulit-o de vie, si apoi i-a aruncat niste graunte ca sa vina dupa el. Si gaina a mancat grauntele si a venit dupa Stalin. Cam asta e…

Agricultorul simplu taran sau fermier, are propriul lui pamant, este stapan la el acasa, are posiblitatea sa-si produca macar o parte din mancare, daca nu chiat tot ce e mai important, in acest spatiu romanesc.

Si atunci pentru ca este stapan juridic si liber economic devine fara sa vrea un dusman al celor care planuiesc un comunism global.

In anii `50 cei mai vrednici tarani, asa numitii chiaburi, adica un taran instarit printr-o munca de generatii, a fost declarat de catre comunisti dusman al noii oranduiri si s-au luat masuri impotriva lor pentru a fi lichidati econimic, prin sistemul cotelor. Adica niste impozite uriase. Chiaburul era dator statului 70% din productia sa, o productie estimata, nu productia reala. Ca atare multi munceau un an de zile ca sa dea statului tot ce nu putea ascunde pentru hrana familiei lor. Fireste marea lor majoritate au intrat in CAP ca sa scape de militie si agentul fiscal al vremii.

Asta se doreste si acum, doar ca nu se mai face cu bataia si cu arestari abuzive. Se gasesc mijloace democratice si liberale ca sa lichidam agricultorul.

Intrega politica europeana in ultima suta de ani a fost otravita de minciuna si viclenie, incepand cu „Scrisorile lui Lenin prin care a promis oamenilor: Pace – si a produs un masacru; Pamant – si da, a fost vorba de pamant, dar nu le-a dat pamant, le-a luat pamantul; Paine – si le-a dat foamete.

Azi gratie tehnologiei si retelelor sociale oamenii se pot informa mai usor, inteleg mai bine ce s-a intamplat in trecut, pot intelege ce le rezeva viitorul…

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *