Melidava

O lectie despre incredere

Spread the love

Tanara Biatrice ajunsa la consultatie nu putea merge de la cabinet la toaleta fara sa se tina de pereti. Cu toate acestea umbla cu zambetul pe buze… Bucuroasa parca pentru ca in sfarsit a gasit pe cineva care i-a spus ca poate fi vindecata. Ca medicina conventionala NU avea dreptate sa o condamne la o paralizie progresiva si perspeciva unui scaun cu rotile, pentru ca a fost diagnoticata cu SM. Si ea, ca si multe alte persoane, au dobandit aceasta problema pe un fond de stres psiho-emotional sever, uneori intins pe ani de zile.

Cumva si ea ca si altii care au scapat de aceasta suferinta considerata incurabila… si azi traiesc o viata absolut normala, au reusit sa iasa din acel context de viata care i-a imbolnavit. A facut un tratament propus de noi cu efecte reale regenerative, e adevarat, intins pe mai multi ani de zile.  Si cel mai important, s-a imprietenit cu mintea ei si mintea ei „a lasat-o” sa-si vada de viata.

Este un fericit exemplu de om care a avut incredere in noi si in propriile ei puteri.

Este reusita amandorura, medic si pacient. Pentru ca orice am sti noi sa facem, nu putem vindeca pe nimeni care nu se doreste a fi vindecat. Nu putem vindeca pe nimeni care nu intelege cum sa-si gestioneze viata. Nu intelege ca aceste probleme de sanatate nu vin cu posta. Propriul organism le produce si de cele mai multe ori mintea noastra in loc sa ne fie un aliat, se comporta ca un tiran ce ne sufoca cu ganduri inutile, sau impropiu infatisate. Dar de ce se intampla asta vom vorbi altadata.

Pana atunci priviti cateva minute cum arata un om ce are o viata normala, cu doi minunati copii, casatorita cu un barbat care o iubeste si o sustine.

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *