Melidava

NEAGRA CA CARBUNELE SI CELE SAPTE FAPTURI MAGICE

Spread the love

Nu este politic corect sa denumesti povestea Fratilor Grimm ca: „Alba ca zapada si cei sapte pitici” pentru ca a fi alb, a te manifesta ca alb, a denumi un lucru, si pionii de pe tabla de sah ca fiind albi sau negri, sunt o problema rasiala, care este pedepsita de inteligenta mai mult sau mai putin artificializata.

https://www.contributors.ro/cand-%C8%99ahul-devine-rasist/

Ca atare totul trebuie redenumit, pentru a fi corect politic. Asa ca „Alba ca zapada si cei sapte pitici”

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alb%C4%83_ca_Z%C4%83pada_(basm)

trebuie numit oricum altfel, dar nu „alba ca zapada”…, nu, sub nici o forma!

Atunci cum? Noi propunem: „neagra ca carbunele”? Ar fi OK politic, tovarasi?

Iar cei „sapte pitici” nu pot fi „pitici” pentru ca ar jigni persoanele care sufera de nanism!

Credeti ca Fratii Grimm si-au propus un basm rasist si ofesnator la adresa persoanelor care sufera de nanism?

Mic studiu de caz, foarte probabil edificator pentru cei care mai au macar doi neuroni in cap, capabili sa joace X si 0, ar fi urmatorul excurs istoric:

-cei care au macar 50 de ani, niste dinozauri de-acum, stiu foarte bine ca noi in anii comunismului ca societate eram pe culmile progresului, societate multilateral dezvoltata, liberi si fericiti, stalpi ai unui stat socialist, mandru si puternic, condus de marele carmaci, alaturi de consoarta lui, mare om de stiinta si cercetator.  Totul o minciuna evidenta, care nu mai trebuie demontata.

-azi traim aceeasi minciuna, sub o alta forma. Suntem obligati sa ne vaccinam pentru binele nostru, fara sa fim obligati legal, ci doar administrativ si colegial, daca vrem sa existam social. E momentul sa invatam sa mancam gandaci, ca sa salvam planeta. Sa ne pregatim sa renuntam la cash ca indivizi, ca sa combatem evaziunea fiscala a unor mari firme influente in stat, sau chiar firme de stat, sau abonate la contracte cu statul. Sa trecem la vehicule electrice in Europa, actiune care va salva planeta chiar daca SUA, Rusia, China si Africa n-au nici o treaba cu acest efort ridicol prin dimensiuni si pretentii…

-exista un inceput la aceasta prostie care devine politica de stat? Da, originea o gasiti in Revolutia Burgheza din Anglia (revolutia burheza fara burghezi), care a generat prima rasturnare a ordinii politice si sociale stabile timp de 1500 de ani, prin puterea Banului. Este momentul cand se creaza presa, mass media si toate mincinile ei care acum pot fi propagate mai eficient ca un zvon sau o barfa. Mass media inventata atunci, prin putera tehnologiei ne va modela vietile in forme mincinoase, care culmineaza azi prin absurdul pe care il traim.

Apoi 150 de ani mai tarziu in Franta are loc Revolutia Franceza. Cu adevarat o „revolutie”. Revolutie = miscare de rotatie completa… Plecam de la o regalitate crestina in esenta, incompetetna si proasta in guvernare, si ajungem dupa ani de crime si razboi la o imparatie anti-crestina, razboinica si dornica de a exporta aceasta revolutie…

Revolutia Franceza s-ar fi vrut o schimbare in tot a spatiului uman. De la credina crestina care ar fi trebuit inlocuita de cultul ratiunii, simbolizat de o prostituata, fara nici o exagerare. La schimbarea limbii in totalitate… Azi fracezul contemporan nu poate citi si intelege un text in limba fraceza veche… In timp ce un roman intelege un text in limba romana vechi de 500 de ani… Dar cel mai senzational este Calendarul Republican ca sa intelegeti ce va asteapta. Au incercat sa schimbe saptamana cu o decada. Adica sa nu aveti o zi libera din sapte, ci o zi libera din zece… Sa fiti mai buni de munca… Oameni ai muncii am fost definiti de comunisti, nu? Iar numele zilelor acestui calendar va dau dimensiunea absurdului de ieri si de azi…

Asfel contemporanii Revolutiei Franceze invingatoare au trait in zilele lui: cartof, magar, dovleac, bou, butoi, mar, telina, para, gasca… etc. NU radeti, acestea erau numele zilelor anului. Adica ziua boului, a butoiului, a telinei, etc. Pentru ca nu cumva oamenii sa spuna ca era ziua Sf. Cutare…

Asa am ajuns si azi, ca totul sa fie intors pe dos…

E oare un fir rosu in istorie care marcheaza cumva aceasta prostie, acest anus contra naturii cultural si social care ne deformeaza si ne siluieste vietile?

E oare hazardul cel care ne plasmuieste viata dintr-o generatie in alta, dintr-o forma politica si sociala schimbate radical in forma, dar identice in continutul absurd?

E oare cineva, ceva, responsabil in istorie de aceasta nenorocire?

Etichete

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *