Melidava

DE CE NU ESTE MINCIUNA PUBLICA PEDEPSITA CA FAPTA PENALA?

Spread the love

INSELACIUNEA:

Potrivit art. 244 CP, „(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-244-inselaciunea-codul-penal?dp=gqytsojvgazts#:~:text=Potrivit%20art.,6%20luni%20la%203%20ani.

EXEMPLU: „Vom da fiecarui roman care se intoarce in tara cate 20.000 de euro la scara avionului!”

La intrebarea justificata a reporterului, „de unde?”, raspunsul a fost „haideti doamna, era campanie electorala…”

Deci va intreb daca in relatiile intre particulari inducerea in eroare in scopul de a obtine foloase materiale se pedepseste penal, de ce nu sunt pedepsite afirmatiile mincinoase din campaniile electorale?

Practic toate promisiunile mincinoase din campaniile electorale, promisiuni mincinoase din start, afirmatii care se stie ca nu pot fi respectate si se fac doar pentru a obtine voturi constituie in opinia mea acte de inselaciune politica, finalmente inselaciune…

De nu se autosesizeaza parchetul?

Asanarea vietii politice NU se va putea face fara un cod politic, asa cum exista codul administrativ, codul muncii si respectiv dreptul administrativ si al muncii.

Cine oare si-ar putea asuma un astfel de demers? Hai sa va vad…

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *