Melidava

Critica naturismului

Spread the love

Cu dedicatie Doamnei Sanziana Pop promotor si demolator al naturismului romanesc.

Preambul: De ce? De ce sa publici articole critice la adresa naturismului ?

Pentru ca gandirea pozitiva NU inseamna prostie si mai ales prostire…

Doi morcovi si-o minciuna, cum ne-au tot obisnuit comerciantii naturismului.

Dimpotriva, o gandire real pozitiva ar trebui sa fie incununarea unui demers critic prealabil. In care lucrurile si situatiile prezentate sa fie analizate si utilizate pozitiv.

Demersul jurnalistic al Doamnei Sanziana Pop a fost inedit si laudabil acum 30 de ani.

Sa prezinti fapte pozitive intr-o presa plina de avenimente negative, menite sa exploateze senzationalul si sa induca angoasa si frica, s-a dovedit a fi un succes profesional, jurnalistic si de afaceri.

Cu toate acestea, dupa parerea mea, publicatia a esuat lamentabil in misiunea ei.

Naturismul ca miracol prezentat in Formula As s-a bucurat de un succes nebun la inceput. In mintea cititorilor s-a facut un transfer de autoritate de la articolele senzationale despre plaiurile romanesti, romanii de pretutindeni, nationalism, credinta, spre articolele despre naturism. Ei bine daca emotiile vand un articol, pentru a „vinde” naturism e nevoie ca si retetele miraculoase pe care le publici sa aibe efect.

Daca „Seleniul organic antidotul cancerului”, „Ciuperca lui Dumnezeu inamicul nr 1 al cancerului”,  etc. nu functioneaza, lumea careia i te adresezi „Din dosul usii”,  si-i ceri sa te citeasca si sa-ti cumpere ziaru` o sa te judece si o sa se scarbeasca.

http://arhiva.formula-as.ro/2012/1007/medicina-naturii-44/seleniul-organic-antidotul-cancerului-14759

In 1500 de numere ale ziarului Formula As Google a numarat peste 20.000 de referiri la cancer!

Niciodata nu a exista un bilant. „Am recomandat seleniu organic ca antidot al cancerului si iata din 100 de cititori care au incercat 10 s-au vindecat.” Era de bun simt!

Mai mult decat atat, multi ziaristi din chiar redactia Formulei As au murit bolnavi de cancer…

Oare cum ar fi aratat un necrolog? „Silvia K. jurnalist de exceptie, un om extraordinar, cea mai buna prietena a mea, a fost victima a necrutatoarei boli a secolului XXI” Ar mai fi vandut Formula As retete pt cancer?

Faptele tale bune Sanziana Pop, dar si afacerile facute pe seama bolnavilor, de tine si de angajatii pe care i-ai tolerat si incurajat prin nepasarea ta, o sa fie puse in balanta. Ce ar trebui sa-ti uram?

Gabriel-Silviu Aosan

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *