Melidava

Consecintele cresterii din pix a salariilor in Republica Socialista Romania

Spread the love

Anul trecut au crescut salariile minime in agricultura de patru ori in 12 luni. Situatia a ajuns sa provoace rasul angajatilor, pe bune.

Anul acesta liberalul Rares Bogdan impreuna cu PSD-istul Ciolacu, in scop electoral, ne spun ca trebuie sa crestem din nou salariile minime in Romania. Din pix, asa, ca sa dea bine la electorat.

Ei bine noi, si ca noi sunt si altii, nu mai avem cum sa crestem salariile si vom incepe sa desfacem contracte de munca, sa le plateasca statul ajutor de somaj si ajutoare sociale si sanatate. Sa le dea Rares Bogdan si Ciolacu banii lunari pe care i-am dat noi, sa vedem cat de bine le-o fi la angajatii care anul trecut au ras de noi si de situatia creata.

Noi nu vom rade, ca nu avem de ce. De sus in jos ne dau in cap cu impozite care s-au triplat. Nici o majorare de taxe, de preturi, nu a luat forma asta, sa se tripleze, sa fie de trei ori mai mari. Pt IMM-urile care ar trebui sa fie coloana vertebrala a economiei, impozitele s-au triplat.

Clasa de mijloc care ar trebui sa constituie temelia societatii romanesti, care da salarii in tara asta pentru majoritatea angajatilor din sectorul privat, este lovita si de jos in sus, prin obligativitatea adoptarii unor salarii minime, indiferent de productivitate si de rentabilitatea intreprinderilor, dupa aceste majorari de impozite aberante.

Tot inainte spre comunism! Pana in 2030 nu vom mai avea nimic, dar vom fi fericiti…

Sa vedem cat de fericiti vor fi angajatii care dupa 1 Iulie vor intra in somaj.

Hai la vot!

Etichete

#Melidava #MelidavaRomania #maimultdecatsanatate #polen #polencrud #naturavie #alimentfunctional

O descoperire remarcabila pentru apicultura, nutritie si apiterapie, a constituit-o polenul crud.
Pana in urma cu cativa ani, in apiterapie se utiliza doar polenul uscat, cum era in mod obisnuit furnizat de apicultura.
In Martie 1992, Patrice Percie du Sert, inginer agricol si apicultor pasionat din Franta, era intr-o stare alterata de sanatate datorita muncii extenuante. Medicul i-a spus ca nu mai poate continua la fel ca pana atunci.
Cum albinele incepusera recoltarea polenului, atras de culorile placute si proaspete ale granulelor, s-a lasat purtat de dorinta de a-l gusta pentru prima oara direct din colector.
Cititi mai multe aici:

https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/pastura-cruda-polen-crud/polen-crud-aliment-functional-si-probiotic/
...

Lasati un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *